Wohoo... eller inte....

Efter förra inlägget så dog min telefon, alltså den tvärdog! Det gick inte o få igång den överhuvudtaget! Testade så många gånger, tog ut batteriet satte i det igen, testade med laddaren, inget funkade. Inga livstecken var att se!  Så jag klädde på mig för att gå till onoff, ca 2,5km. Sjuk e jag fortfarande och jag skulle börja jobba på friskis om två timmar så jag var smått stressad. När jag hade kommit till parken zoo (typ halvvägs) inser jag att mobilen ligger var hemma, så jag var tvungen att vända om för att hämta mobilen! Kändes ju precis som det jag ville och behövde då.... Men man får väl se det positiva idet att det var bättre att inse det där och inte när man stog inne på onoff :P När jag äntligen kommer till onoff och ger min mobil till killen som jobbar där va tror ni händer då???  JO mobilen hoppar igång!!!! WTF???!?!?!?  Jag testade så många gånger hemma, om och om och om igen, snacka om typiskt :p Hade jag varit frisk så hade det ju inte gjort nått, då hade det bara varit skönt med en promenad :) Men jag höll ju på att dö när jag hade kommit 500meter ifrån huset :s  Så det hade inte gjort nått om jag hade sluppit den där promenaden idag! :p På väg hem då från onoff där killen hade magiska händer, jag älskar han just nu ;) hihi, så visar det sig att mina hörlurar hade gått sönder!  Ena pluppen var ljudlös! Så störigt! Man blir ju sne ihuvudet då ju :P Tycker ni det här låter som en bra dag eller? Inte nog med det så fick jag skavsår oxå :(  Jag kan ju inte påstå att detta har varit min dag direkt! :P  Inte så mycket som gått min väg! MEN min mobil har inte funkar nu, den har inte dött en enda gång sen jag var på onoff idag :D Min underbara mobil funkar :D jag e sååå glad!!!  Haft lite problem med spotify'n bara, men det löser sig :)   Men mobilen funkar så jag e glad :D Nu ska jag kurera mig lite på soffan :)

Mobilen måste åka på sjukhus igen!

Kul, jätte kul!  Jag hade haft mobilen 6-7veckor när den tvär dog första gången! Sickade in den på service, där var den i tre veckor! När jag fick hem den i måndags hade dom bytt kretskort(light swap) vilket betyder att min telefon nu har ett nytt imei. Jag var så lycklig när jag fick hem den!  Jag hade saknat den så sjukt mycet!  Och vad hände igår då? JO telefonen stängde av sig själv igen! flera gånger! Kul! 5dagar hann jag ha den innan den fucka ur!  Kul o lköpa ny telefon när det bara är problem :(   Det går fortfarande att få igång den så jag avvaktar ett par dagar innan jag lämnar in den!  Hur ska jag klara tre veckor till utan den :O Jag gillar inte det här alls!!!

Det är sjukt men sant!

Jag gick precis förbi min skohylla och så kollar jag på den o ser att det är tomt på ett ställe, det är ett skopar som fattas...  först tänker jag att hmm vilke sko stog där och varför står dom inte där nu?  För det var ju inga skor jag kunde använda ute nu! Sen inser jag det att det var där skorna jag sålde i veckan stog :( då gjorde det plötsligt ont i hjärtat!  Dom kommer aldrig stå där igen! :(  Men jag hoppas deras nya hem är bra och att hon tar vara på dom!  Jag vet jag är konstig när det gäller mina skor, det är inte många som förstår grejen :P  Men asså det gör ont i mig, att göra mig av med skor! Och två par till kommer lämna mitt hem i veckan :(  Men grejen är att dom är för små och varför ska dom då stå här o samla dam när dom kan få vara ute o se världen med nån annan som kan använda dom?  Men jag blir ju ändå ledsen! För jag älskar dom ju!

skohylla beathe lindbye

Var lite duktig igår :p

Jag var faktiskt lite duktig igår, jag gjorde klart och några nya skisser igår :)
skisser av beathe lindbye

Haft feber idag oxå... känns ju kul!  Tror ni det blir bättre om man tar en öl? ;) hihi :P

Gaaah

Jag ligger på soffan idag igen...  jag är sjuk :(  Jag vill inte vara sjuk! Ikväll är det party hos en tjejkompis och jag vill dit!  Men jag har feber just nu så jag är tveksam till att det blir nå pary på mig kväll :(
Tavla målad av Beathe Lindbye


Den senaste pinuppan :)

Jag gjorde klar henne idag :) Sitter här nu och funderar lite på vad jag ska ha för text på bannern. Vad tycker ni? Har ni några bra förslag?  Jag tar imot dom med öppna armar och har du tur väljer jag din text! :)  Vinnande text kommer få en belöning :)
pin up, pinup, pin-up, pin up girl, pinuppa  Pin up girl by beathe lindbye
pin up, pinup, pinuppa by beathe lindbye  www.b-love.se

I brist på annat..

Så sitter jag och "designar om" mina visitkort jag har nu...   har kvar ca 500 visitkort från förra året med 2010's kalender på baksidan, det känns ju lite sådär att använda dom då, så det är därför jag sitter o gör lite grejer till baksidan :)   Som sen måste limmas fast på alla dem 500 visitkorten oxå...  Som om man inte hade saker att göra så det räckte lixom hehe :P  Men men det var dit min inspiration ville nu så då gör jag väl det ;P  

Ha en underbar dag alla :D

Funderar på att ha med denna skiss på baksidan :D
pin up skiss av beathe lindbye

Ordning & Reda

Sitter här och fixar lite med mina skisser, organiserar dem i en pärm så man har koll på dom.
skisser av beathe lindbye www.b-love.se

Dag 9 - Privat - Min tro

Jag satt och diskuterade just detta på resan till norge faktiskt med stina,  stina är en som inte tror, hon tror inte på gud, tror inte på spöken, eller ett liv efter detta. Hon försökte få mig att förklara vad jag trodde på och varför jag tror.

Hon är en akademiker en som bara tror på det som man kan bevisa och ta på. Jag är nog lite av båda. Jag tror inte på jesus och att gud skapade jorden och eva o adam. Helt hur jorden kom till vet jag inte. Tror jag på the big bang theory? Jag vet inte. Jag vill tro att det finns liv på andra planeter. Jag är inte kristen det är iallafall  säert! efter att ha forskat lite i kristendomens historia så är det inget jag vill förknippas med! Hur dom kan säga en sak och göra en helt annan föra att tryca ner folk är nått jag verkligen inte kan förstå! All den kvinno förtryckningen dom har hållt på med är skandalös! För mig började det faktiskt med Dan Browns Da Vinci Koden, det var där mitt intresse för att ta reda på mer om historien till kristendomen upp genom åren. Och kom då fram till att kristendomen inte var nått för mig! Det var kristendomen jag ville bort ifrån men inte själva tron på gud, tron på nått större! Gud e gud oavsett vilen religion du tillhör! Men religionerna väljer att tolka han/henne på olika sätt. Min sökan började då efter nått jag kände passae mig och den tron jag hade. Jag var på biblioteket och lånade en massa bäöcker om världens alla olika religioner. Men hittade inte riktigt det jag sökte efter, det var några få som var i närheten av det jag vill ha, men de kändes lite för mycket som kultar, men nu menar jag inte det i ond mening. men riktiga religioner vr det jag ville ha. Jag valde att gå en annan väg, min egen väg och hitta det som kändes rätt för mig utan att det absolut behövde vara en religion. Jag har sen ung ålder alltid varit facinerad av egypten och deras otroliga historia, med alla faroer, pyramider och gudar. Jag har nio stycken tatueringar och fem av dom är egyptiska motiv. Jag kom ihåg att jag hade läst om en gud för musik, kärlek och dans. Det som för mig är det absolut viktigaste i livet! Jag bestämde mig där o då för att det var precis henne jag hade letat efter! Det var det jag ville leva mitt liv efter! Hon heter Hathor och är min gud. Hon finns alltid med mig och påminner mig om vad som är viktigt i livet, vad jag vill leva för! Och det är musiken, kärleken och dansen! Hon är oxå gud för nöjen, fertilitet och konst. Det är min tro! Alla får ha den tro dom vill. världen blir en bättre platts om vi älskar mer!
Jag har henne tatuerad på min hud, hon kommer alltid finnas med mig och påminna mig om vad livet handlar om, vad som för mig är det viktigaste!!

It's home at last!

Får ingen ro i kropen att rita idag, inte bra.  Jag har planer på att designa nya visitkort, två olika modeller ett liggande och ett stående :)  Men innan jag an börja med det måste jag städa, för jag larar inte av att rita när det ser ut som det gör här! :(  

Fick tillbaka min mobil igår :D Jag e sååååå lycklig!!!  Den har varit på verkstan i tre veckor men nu är den hemma hos mig igen :D 

Tavla målad av Beathe Lindbye

Dag 9 - Träning - Mina inspirationskällor

Mina inspirationskällor inom träning är nog alla motinärer på Friskis&Svettis Eskilstuna :) Man blir så peppad o glad av alla som är där, som jobbar och tränar där :)

Dag 8 - Privat - Ett ögonblick

Från Ylvis 4 på Ole Bull Scene i Bergen! En helt undarbar kväll som var över på ett ögonblick..

Dag 8 - Träning - Favoritmat

Det är ingen hemlighet att jag älskar TACO!!!  Det är verkligen det bästa ja vet! :D Jag kan utan problem käka det varje dag :)

Ettårings hejdundrande firande!

Hemma igen från en kväll på favorit haket Royal Oak ale house! Dom firade 1år idag!  Det va sjuuukt mycket folk, men kul att så många dök upp för att fira :)  Dom bjöd på öl och mat jätte trevligt! :) Jag älskar Royal Oak! Jag har alltid så kul där! Mycket roligare att gå dit än harrys på en lördag! Och ikväll var ingen annorlunda, förutom typ 4gånger så mycket folk :P  Hade jätte kul :D Saknade dock vissa vänner, men man kanske träffar på dem där i helgen :)

ska vara barnvakt imorgon :D

Bara ett par timmar men ändå :)   Ska vara barnvakt för min systerdotter :) Trevligt :) 

Snygg bild på mig, utan smink och nytränad :P  hehe men den bjuder jag på ;)

Dag 7 - Privat - Min bästa vän

Jag kan inte välja en, jag har ett gäng bästa vänner, som betyder oerhört mycket!

Ali mitt hjärta! Sen 2004 har vi haft en otrolig vänskap! Vi är så tighta så alla har trott att vi är mer än bara vänner!  Ali vet allt om mig och jag vet allt om honom :)  Han får mig alltid på bättre humör! Lost of love to you!

Tiina min underbara Tiina! 2005 hittade vi varandra, och även om vi tappade kontakten ett par år där, så har vi nu hittat tillbka till varandra som om vi aldrig varit isär! You an d me baby ♥ Jag älskar dig så otroligt mycket! 

Mia vi har bara känt varandra i tre år men vi hittade varadra snabbt! Perfect match helt enkelt :D

Alex & Beathe & Dennis dom tre bäst vännerna! Vill du ha en får du alla tre!  Min älskade Dennis min nalle björn! Min galna alex!  Folk brukar tycka att vi har en lite konstig vänskap men vi trivs :P Det kommer alltid va oss tre!! Jag älskar er så mycket!
Alex Beathe Dennis

Dag 7 - Träning - Favoritövning

Hmmm..... 
Tricepspress och rodd, det är min favoriter just nu :) 

Dag 6 - Privat - Min dag

Min dag idag har varit relativt lugn...   Har städat stora delar av dagen.  Skulle ha kört ett kettlebells pass med anders men han var sjuk så det blev inget med det...  körde lite överkropp istället själv.  Gjort klart ett par smyckes beställningar och skickat iväg :) Resten av kvällen ska spenderas med att tvätta kläder, och städa ännu mer vill ju att det ska va fin o städat i helgen så man kan slappa o slippa tänka på städning, så man kan fokusera på vinet :) heheh :P

Dag 6 - Träning - Mål med träningen

Målet med träningen för mig är att må bättre, vara hälsosammare och bli ännu starkare :)  Ett sätt att vara social på, jag jobbar ju alltid själv i min ensamhet och just i kreativa yrken så blir man ofta låst då, kreativiteten försvinner vilket inte e så bra :P Så för mig hjälper det mig oxå att va kreativ!

Dag 5 - Privat - Vad är kärlek

Vad är kärlek....  antingen är det en svår fråga eller en lätt!  Man kan analysera den i en evighet.  För mig så är det ganska lätt, men ändå svårt o förklara.   Kärlek är det man lever för!  Om man ser bortifrån familj, vänner och pojkvän så finns det mycket annat i mitt liv som är kärlek!

För mig är skor, musik, YLVIS, rita, måla och mitt företag kärlek! Dag 5 - Träning - Favoritmuskel

Det måste nog vara biceps eller deltoideusmuskeln,  det är absolut armar som är min favorit o träna :) 
Snabbt...

Vad tiden går snabbt...  jag kom hem vid 21.00, men det känns lixoom som om klocan bara är fyra-fem på dagen lixom....  Idag fick man testa på två nya pass på friskis :)  FLEX oxh Intervall FLEX  riktigt roliga pass :)  Ser fram imot hösten då vi ska ha dom i vårat utbud här i eskilstuna :)  

Nu ska jag kolla på Criminal Minds sen lägga mig :)  Imorgon ska det städas och jobbas kreativt :)

Dag 4 - Privat - Det här åt jag idag

Idag har man käkat

  • Pasta och kött
  • 2 bananer
  • 3 grillade ost mackor
  • 5 pannkakor


Dag 4 - Träning - I min träningsväska

Det jag alltid har i min svarta friskisväska är:

En liten handduk
Ipod
Lipsyl
Skor
Vattenflaska

Friski&Svettis väska

Dag 3 - Privat - Mina föräldrar

Mamma är norsk och bor i norge med sin nya mann. Hon jobbar som ambulans personal, och på sidan produserar hon smycken och kläder. En underbar människa det är det hon är! Älskar min mamma!

Pappa är svensk och bor i eskilstuna med sin fru. Han är en sån som kan fixa vad som helst typ! :) Älskar min pappa!

Dag 3 - Träning - Ett fint idrottsminne

Ett idrottsmine jag kommer ihåg är från 97-98 nångång, kommer inte exact ihåg när. Jag var hemma på Gjövik i norge. Det var landskamp mellan norge och kanada i ishockey. Mamma kände managern till det kandensiska laget, så vi hade jätte bra platser på kanada sidan!  Jag kände mig så cool! Kanada vann 2-0!  Dan efter i skolan dök jag upp med t-shirt där alla från kanada laget hade signerat, jag var ganska poppis då ;)

Senaste skisserna

Här är dom två skisserna jag gjorde innan jag åkte till norge :) 

pin up skiss av beathe lindbye

skiss av beathe lindbye

Dag 2 - Privat - Min Första Kärlek

Det var nog Alf tror jag :)  kommer ni ihåg Alf? Den underbart galna Alf :) 


Jag att jag hade flera crushes när jag var liten och var med runt på Tivolit, förutom Alf då alltså den kärleken började oxå på tivolit i tidig ålder.

Min första kärlek...  Yasin! Jag träffade honom när jag gick i åttan, har för mig att det var 1998.  Han visade intresse för mig, men jag var inte alls intresserad! Men han gav inte upp och det är jag glad för idag.  Det var han o jag fram till 2004. Det var mycket fram o tillbaka, och vi bråkade mycket (eller det var vel mest han egentligen, han hade ett galet temprament) men det var alltid han o jag oavsett va som hände! Vi hade många fina stunder! Vi hade så otroligt roligt ihop! Jag saknar han ofta! Vi gled isär och jag flyttade hit, inte mycket o göra åt saken. Även om jag hade stannat och vi inte gett upp så hade nog inte hans familj och religion låtit oss vara tillsammans restan av våra liv...  tyärr..  Han är nu gift och har tre barn.

Dag 2 - Träning - I mina öron när jag tränar

Jag vill ha attityd och pump i låtarna när jag tränar!

Nått av det som finns i min tränings playlist nu:
Rihanna - S&M
Willow - Whip my hair
Swedish house maffia - Miami 2 Ibiza
Dj Bobo - Let the dram come true
Haddaway - Rock my heart
Swedish house maffia - One
September - Mikrofonkåt
Booty Luv - Some kinda rush
The baseballs - The look
Mohombi - Bumpy ride
Basshunter - Saturdayooooh ikväll är det

FRIIIIINGEEEE!!!!  

Det är det som är skönt med att vara hemma o ta dte lugnt en fredag! Jag får se Fringe på femman :D


Dag 1 - Privat - Om mig

Dag 01 – Om mig

Ja vart ska vi börja?

Jag är i skrivande stund 27år. Jag är född och uppvuxen i Norge hos min mamma. Pappa såg jag bara på skollov för han bodde i sverige, eller reste runt med Bergströms Tivoli. Jag har två bröder och en syster alla yngre än mig ( syrran och den ena brorsan är pappas nya frus barn, men dom har varit ihop sen '95 så dom räknas som mina riktiga syskon! ) Jag pluggade klart gymnasiet i Norge, där jag läste Tegning/Form/Farge, typ estetiska. Sen pluggade jag på Tone Lise Akademiet och är idag utbildad Nagelteknolog. April 2004 flyttade jag till Eskilstuna, jag sa till min tjejkompis som jag bodde med i norge (mycket för att hon skulle gå med på att jag skulle få flytta :P ) att jag bara skulle bo i sverige 6månader..  nu snart 7 år senare är jag fortfarande kvar i Eskilstuna :)

Jag är en tjej som är lite galen, eller ganska galen det beror på vem du frågar hehe, som verkligen är mig själv och vågar stå för det! Jag önskar att fler vågade vara sig själva!
Jag sjunger med till låtarna i min mp3 när jag är ute o går! dock inte så att folk hör nått ljud men dem ser ju fortfarande att jag lever mig in i musiken hehe :p
Jag är otroligt lätt road.
Jag hickar VARJE dag, men det är bara ett par rejäla hick sen e jag klar, hihi.
Jag verkligen älskar skor!
Jag vill ha en svensk pojkvän, allra helst en skåning hihi ;p
Jag är otroligt facinerad av allt som har med Egypten och deras historia att göra, pyramider, guderna, allt!  
Jag har 9st tatueringar och 5 av dom är egyptiska motiv.
Jag är barnsligt förtjust i Svampbob! Jag älskar han! ;)
Jag älskar pinuppor och burlesque.
Jag älskar musik och kan verkligen inte leva utan det! Jag har en bred musiksmak allt från Raggae till Rock till slager, osv.
Jag ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR norska revy duon Ylvis! Dom är helt jävla underbara!!!!
Jag har en papegoja som heter Molle :) 
Snygga killar just nu är Bård Ylvis, Christian Bale, LL Cool J, Zac Quinto!!
Jag älskar min kusin Jörgen (snart 3år) som om han skulle varit min egen! 
Älskar stooora bilar, SUV det är min stil :D
Jag är jätte flyrgrädd :P  så jag säger att jag kan ta bilen till egypten, hehe :P
Jag älskar att möblera om!
Jag tränar mycket! Och det på Friskis&Svettis.
Jag är jätte kinkig när det gäller mat! :/ tråkigt
Älskar Taco!!
Rött är favoritfärgen.
Jag är jätte lätt skrämd :p 
Och äger ingen balans :P


Där har ni mig lite snabbt :) Off to Friskis

Jag ska strax springa iväg och träna sen ska jag umgås med syrran och hennes dotter hela dagen typ, så jag kommer blogg massor ikväll :)  Ha en super duper dag alla :D

Dag 1 - Träning - Min idrottsbakgrund

Dag 1 - Min idrottsbakgrund

Jag har dansat sen jag var liten, fram till jag flyttade till sverige 2004 var det den enda träningen jag höll på med. Men pga dansen och att jag har ramlat otroligt mycket på mina knän igenom åren så är mina knän inte vad dom borde vara längre! Sommaren 2004 började jag träna på World Class i Eskilstuna, och insåg min kärlek för träning och gymmet! Då tränade jag så mycket som 6-7dagar i veckan och älskade det!  Dom senaste 2-3åren har det inte blivit lika mycket träning och till tider íngen träningen alls, vilket jag inte mår bra av. Men nu är man äntligen tillbaka där man mår bäst, nu tränar jag 5dagar i veckan och har två vilodagar :) Jag älskar mitt Friskis&Svettis så där kan man alltid vara! :D Det var min träningsbakgrund lite snabbt sammanfattat :)

Krossad

Jag känner mig krossad just nu....  känner mig trasig... sönder... var inte alls förberedd på detta... jag vet inte vad jag ska göra nu!  Jag är ledsen så ledsen!  Tårarna rinner ner för min kind...

30 Dagars Listan om hälsa och träning.

Jag hittade den här listan, som är ungefär som den förra listan men handlar om hälsa och träning. Denna kommer jag oxå börja med imorgon :)  Ojoj vad mycket ni kommer veta om mig när dessa 30 dagar är över ;)

1. Min idrottsbakgrund
2. I mina öron när jag tränar
3. Ett fint idrottsminne
4. I min träningsväska
5. Favoritmuskel
6. Mål med träningen
7. Favoritövning
8. Favoritmat
9. Mina inspirationskällor
10. Då mår jag som bäst
11. Favoritkonditionsträning
12. Favoritidrott
13. Mitt bästa kosttips
14. Favoritmellis
15. Då tränar jag allra helst
16. Favoritlivsmedel
17. Mitt måtto
18. En fredagskväll unnar jag mig gärna..
19. Hälsa för mig
20. Det här åt jag idag
21. Därför tränar jag
22. Min favoritfrukost
23. Detta skulle jag vilja utöva

24. Favoritidrottare
26. Så sover jag

27. Detta klara jag mig inte utan

28. Där tränar jag helst
29. Detta tränar jag allra helst i
30. Glöm inte att...

30 Dagars Listan -Privat-

Jag tänkte ni skulle få lära känna mig lite bättre! Och det gör vi med den såkallade "30 Dagars Listan" Här ser ni hela listan ifall ni skulle vilja använda den själv :) Vi kör igång i morgon :)

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
Min underbara almanacka ♥

Den är äntligen min almanackan jag drömt om länge (några veckor iallafall ;) hehe)  Den blev ju rosa istället för svart eftersom den var slut, men när jag tänker efter så är det bättre att den är rosa för min dagbok är svart.


Och vilka bra bilder det blev va?  Jag behöver inte en ny kamera????!?!

Denna vecka...

har spenderats på annat än företaget (inte bra...)  Jag har mer eller mindre bott på Friskis&Svettis. Både jobbat och tränat :) Det e så skönt att ha kommit igång med träningen ordentligt igen :) Imorgon blir det Ki Balans och lite gym, sen är det vila som gäller lördag o söndag :) (kan ju va så att man ska dricka lite vin :P )  

Jag blev klar med dom två ylvis motiven innan vi åkte till norge, men jag han inte fixa dom på linnena :/ Men men det funkade utan dom oxå så :P  Det funkar inte att scanna in dom just nu, så ska se om jag kan fotta dom istället.

Eskilstuna-Oslo-Bergen-Ylvis-Bergen-Oslo-Eskilstuna

Yes då ska vi se om vi kan summera den underbara helgen i Norge :) 

Jag och min kompis Stina åkte ju till Norge i helgen för att vi skulle se underbara Ylvis nya show i Bergen! vi åkte fredag morgon 08.09 och var framme i Oslo ca 14.30. Vi åkte hem till Markus, där det som sagt bodde fem andra svenskar :p, vi tog det lite lugnt innan vi började fixa oss och smutta på lite vin ;)  Vi sprang runt på oslos gater för att hitta Ordning & Reda affären, vilket vi oxå gjorde otroligt nog :P Jag kan säga att jag blev lycklig! Men sen hade dom inte kvar den svarta almanackan som jag ville ha :( Men sen tänkte jag.. varför ska jag ha just en svart? En rosa e ju roligare! ;) Så jag gick därifrån med en underbar rosa almanacka för 2011, visar bild på den senare :) Efter det (kl 18.00 ca) kommer vi på att det ska ligga en Friskis vid typ aker brygge där vi var, och eftersom vi är medlemmar av friskis klanen var vi ju tvungna att hitta dit för att se hur dem hade det! :)  Det var riktigt kul att se hur dem hade det :)  Vi hittade sjukaste roddmaskinen :P  Den kan ni se på en bild här under.  Sen gick vi till Ett Glass krogen där Markus jobbade.  Vi satt där i vår egen värld och drack lite, utan att reflektera speciellt mycket över alla andra som var där, då kommer fram en kille till oss och frågar om det är en gaybar, vi bara neeej det är en helt vanlig krog... och så kollar vi oss runt lite och ser att det bara är killar på stället och alla hånglar med varandra typ :p Snacka om att vi satt i vår egen värld :P  Vi var på några andra ställen oxå, där vi dansade o va galna :) Jag drack till o med öl!!?!? Är det nått jag inte gillar så är det det, men jag har bestämt mig för att bli vuxen ;p  hehe
Det hände en riktigt sjuk grej på resan! Vi satt utanför Ett Glass och väntade på Markus för i skulle hem, då kommer det en kille gående och jag bara MARIUS?????!?!?   Han stannar till och bara BEATHE?!?!  Den här killen och jag gick i samma klass ettan till nian (dock paralell klass på högstadiet) och jag har inte träffat han sen vi slutade högstadiet 2000!!  Och sen plötsligt går han förbi den ena kvällen jag var i oslo, han var oxå bara i oslo en natt! Så sjukt! Och så otroligt kul! Det tråkiga var att våran taxi kom så vi var tvungna att dra :( 
Vi sov hela 2-3timmar den natten :P Och den 7timmars långa tågresan till Bergen lördag morgon var lite jobbig :P Bergen är verkligen en vacker stad!! Jag älskar ju gammal arkitektur, gamla hus! Och det har bergen mycket av!  Så jag ska helt klart tillbaka dit!  för vi hade ju ingen tid att spendera på att se oss omkring i staden! Så man får ta en hel helg en annan gång!  :) Ylvis showen var helt underbar!! Dom är så otroligt duktiga! Och deras röster är så bra! Jag blir alldeles till mig bara jag tänker på det! Och från våran stol till scenen var det 30-50cm, vi satt nästan på scen alltså vilket inte var helt fel ;)  För både Vegard och Bård är jätte snygga! :) Det enda som var tråkigt med showen var att den bara var 75minuter lång! Allt för kort! Vi vill ha så mycket mer!  Så nu får man hoppas på att showen blir DVD! Och det snabbt!  Och hoppas på att deras nya tv show inte dröjer för länge!!
Kvällen i bergen blev inte jätte galen, lite vin blev det men stina var så sliten så vi var hemma redan 01.30.. Men det kankse var okej med tanke på att vi skulle sitta på tåg från 07.58 till 22.00 på söndagen :P  Det var en lååååång resa hem kan jag säga :P Man kännde sig lite tom (eller ganska mycket egentligen) på vägen hem... För vi hade fatiskt gått o väntat på den resan och sowen i 101dagar sen var den över på ingenting! Tiden hade gått så snabbt att vi knappt hann reagera!   Så nu ska man försöka fokusera på sitt riktiga liv igen :P

Här kommer en bildbomb från helgen! Tryck på bilden om du vill se den större! :)


Konstig resa

Jag har nog aldrig varit på en konstigare resa till norge tror jag...  Jag är van vid att när jag är i norge kan jag se/höra nån enstaka svensk. Och jag själv pratar norska hela tiden jag är i norge (jag vet att dom som känner mig hemma i norge kanske inte riktigt vill klassa min norska som riktig norska längre mer som svorsk, det smyger sig in en massa svensk utan att jag själv vet det :P ) men inte denna gången, för den här resan har varit sjuk :P

På fredag när vi kom till oslo stod markus och väntade på oss, en svensk kille, vi åkte hem till honom där det bodde 5 andra där alla var svenskar! På korgen var dom svenskar, på gatorna var det svenskar, i butikerna var det svenskar.... Vart f*n är alla norrmän?????!?! Även när vi var ute o festade var det svenskar överallt! Det kom fram en grabb till mig på fredagen som var norsk, EN, resten var svenskar, hur är det möjligt?  Vi va ju ändå i norge :P Men kul hade vi iallafall, jättekul!

Och det blev ju inte bättre i bergen, haha, vi bodde hos två tjejer som var svenskar, var på fest hos två grabbar lördag kväll som hör och häpna var svenskar, det som va ännu roligare med grabbarna var att dom var från eskilstuna hihi :) vi träffade på svenskar på gatan... Det e ju helt sjukt! Jag pratade norska med en tjej som heter silje i bergen, det var den norskan i bergen.

Men det var kul :) Inte ofta jag är i norge och bara pratar svenska :) 

Älskade Ylvis från deras show lördag 5 februar :) En helt underbar show!
Bård och vegard, ylvis 4

Hemma igen! :D

Ja då är jag hemma efter en underbar helg i norge :D  Har knappt sovit sen i fredags, så nu ska jag lägga mig i min säng och sova!! Jag sitter typ o halvsover här i soffan :P  Sjukt trött! Ser fram imot att lägga mig i min underbara säng! Jag berättar allt om helgen när jag vakat igen, vem vet när det kan vara :P  hehe

sista inlägget

God morgon alla söta :)

Detta är sista inlägget innan måndag, för om två timmar ca sitter man på tåget till norge! Och jag tror inte jag hinner med att blogga för vi har fullt upp hela helgen! :)  Vi är i oslo ca tre idag, sen blire lite shopping för jag måste hitta en av ordning o reda butikerna i oslo!  Och på lördag bär det äntligen av till Bergen för att se på älskade Ylvis!   Jag hoppas alla får en underbar helg! För det tänker vi ha! :D  Så hörs vi på måndag :D

13timmar kvar

13 timmar kvar till man sticker iväg till Oslo :)   Och så har man äntligen tagit tag i Ylvis motivet.... men om jag hinner klart innan vi åker med linnet, det vet vi inte än :P

Ylvis jenta av beathe lindbye

Dåligt på den kreativa sidan... Men jag har hittat min MANN ;

..eller kreativiteten har varit  här men jag har inte gjort nått åt saken, som t.ex Ylvis designen som borde varit klar i början på veckan... jag har inte ens börjat på den. Har lixom inte känt att jag haft tid. Så jag har lite dåligt samvete att jag inte bloggat men har ju inte haft nått konstnärligt att blogga om och det är ju ändå det min blogg är till för. 

Helgen som var nu blev oxå jätte bra! Jag gillar denna trend alltså, med underbara helger och underbara vänner! :)  På fredagen var jag på after work med lite friskis kompisar, jätte mysigt! :) Träffade då en kille från Lund, jätte mysig kille!  Och det är ju ingen hemlis att jag älskar skåningar! hehe...  Typ det första jag sa när jag satt mig vid bordet och hörde han prata skånska var jag är kär!!!! Bra första intryck va ;p hehe Men det skrämde ju inte bort honom så :P Det behövs ju inte mycket för att få Beathe på fall tydligen ;P hihi Man behöver bara vara skåning, så är det klart och betalt hih :P   Jag har ju sagt sen jag var liten och bodde i norge med mamma att min pojkvän ska vara svensk! Det för att dom är snyggare och jag tycker svenskan är vackrare! Sen efter jag flyttade till sverige har det ändrat sig lite (jag har iallafall för mig att det var efter jag flyttade hit det ändrade sig :P hehe) nu ska han vara skåning!  hihi :D Så nu har jag hittat min mann ;)  Han är skåning och bor i Eskilstuna, kan det bli bättre än det?  Tveksamt ;P  hehe  Han va ju snygg oxå så det gör ju inte saken värre :P  Man får ju hoppas att han känner samma sak ;p haha
Lördagen firade vi en tjejkompis som fyllde 30år. Och istället för att följa med ut på harrys (jag tycker inte det är värt att betala 150kr när det inte ens händer nått där, ingen som spelar eller nå sånt.)  så gick jag hem till L och sov där. Vi träffas i princip aldrig så mysigt att få spendera lite tid tillsammans, även om vi typ somnade på en gång hehe  :P

Linne designat och handmålat av Beathe Lindbye

Nu är det inte länge kvar!

Nu är det bara 31timmar kvar till man åker till oslo, underbart :)   Det ska bli en så otroligt bra helg!  Jag kan knappt vänta tills lördag då vi äntligen ska få se Ylvis live. Underbara Ylvis.