Packa packa packa :)

På måndag (kväll) börjar vi flytta :) ÄNTLIGEN! Vad man har längtat efter denna dag :) Nu håller vi på o packar det sista, eller Daniels grejer kan man väl säga :P Ni ska bara veta hur mycket jag planerar i  mitt huvud just nu :P Hur alla rum ska bli, vilka saker som ska vart. 

En grov skiss: 

Lilla hallen: Lång smal spegel från Ikea. Lack hylla från IKEA. Krokar att hänga kläder på. Nån skohylla, vi har inte riktigt bestämt oss för vilken det blir än. MEn den kommer säkert oxå från IKEA :P

Stora hallen: En hel vägg kommer gå åt bara skor :) Min ca 100 par skor ska stå på display :D som i min förra lägenhet :)


Andra delan av stora hallen ska vi placera x antal Billy bokhyllor, der ska alltså våran bibliotekshörna bli :) Några bokhyllor kommer oxå stå ut ifrån väggen så man ser baksidan, den ska vi då tapetsera med en otroligt cool svart vit tapet. Motivet är bokhyllor fulla men massa gamla böcker :) Kommer bli riktigt coolt :) På golvet ska vi ha en stor svart "hårig" matta med två st Tirup fåtöljer från IKEA. Så det kommer bli en riktigt mysig bibliotekshörna :)

Köket:  Lack hylla från IKEA. Köksmöbler från IKEA. Och en tv, annars kommer jag inte göra nån mat  :P hehe
Mitt kontor: Alla mina konst grejer såklart :) och förhåppningsvis snart två st skarbol fåtöljer, från IKEA, till min mötes hörna på kontoret :) 

Sovrumet: Min smides säng såklart :) klädföråd. Och min gamla gungstol :) 

Vardagsrummet: Världens mest UNDERBARA snygga soffa :) Tv och möjligens molles bur. Här under ser ni våran soffa, som flyttar in hos oss i börjam på desember  :)

Onsdag

Hej hej heeej :) 

Nu är  det igen en stund sen jag bloggade sist. Men det är oxå bara fem dagar kvar till vi flyttar, så förhåppningsvis är det tillbaka till normalt snart :)   

Jag fick min nya mobil, samsung galaxy s2, i torsdags. Har lekt ganska mycket med den :P Så jag o daniel har varit såååå sociala med varandra i helgen :P Han har suttit i ena hörnan av soffan och jag i andra, med varsin android telefon o lekt :P

Och i måndags fick jag hem första skalet till mobilen :D  Den med massa bling och döskalle :D  Nöjd e jag :)

Vi har nu oxå hittat ny soffa :D O jag kan lova er att vi har LETAT med ljus o lykta!  Men skriver mer om den i ett annat inlägg :)

Puuus & Kram B :)

Ylvis Radio Taxi 2

Alltså jag älskar Ylvis!

Vegard Ylvisåker eller Josh Groban?

Hur långt kommer dom?


Mia i Look at me linne


Två veckor kvar

Två veckor kvar till vi flyttar till den nya lägenheten :) Två veckor kvar till ens liv kan återuppstå :p Två veckor kvar till jag ska inreda mitt nya kontor :D Två veckor kvar till jag kan börja måla igen :D Gud vad jag längtar!  Jag kan lova er att det känns som att tiden i princip står still! :P

Då om ca två veckor lovar jag att det kommer bli mera av min konst och kreativitet i bloggen igen :D Kan knappt vänta :D 

För att få tiden att gå nu så fyller jag min tid med att planerar jag hur mitt kontor ska va :)  iofs planerar jag hela lägenheten men ändå :P  Kollar i IKEA katalogen och drömmer om inredning :P Scrapbookar sjukt mycket :P Ska nu börja på album nr 3 :P Har avklarat 2 album och 120 sidor redan :P  Sen väntar jag på min nya telefon oxå :D Den befinner sig redan på posten här, men Daniel är i stockholm tills på torsdag vilket betyder att jag inte får den förns på torsdag. :(  Men borde kankse inte klaga på det... med tanke på att jag egentligen inte skulle fått den förns 16 november på min födelsedag :p Så jag är glad ändå :P haha.  Sen väntar jag oxå på 4st skal till min telefon. MEn dom kommer först om 15-20dagar ca. Dom skickades från hong kong igår.


Sen ska vi oxå ha en bibliotekshörna i lägenheten :D eller kanske ska säga jag, eftersom Daniel inte alls bryr sig om den :P Han läser inte böcker så för han spelar det ingen roll :P  

Men ni kommer få se allt, hur lägenheten går från ett tomt skal till ett hem  :D

Ylvis - La det på is

Går på repeat här nu :)

Calle badar.....

denna gång i akvariet i bergen.......

Fyttikatta?


Fäle klippesveis


Dagens spörsmål med ylvis

Dagens fråga (dagens spörsmål)  är numera en favorit :)

Ylvis ringer på dörren..

Dom är ju bara för roliga :D

Zachary Quinto har nu erkänt.

Nu har han erkänt det dom flesta har haft på känn en längre tid. Han är bög.

Det är ju bra att han går ut med det och är ärlig. Jag tycker det är jätte bra! Men, jag kan känna att sitter man i en sån sitts som han gör, man är känd i stora delar av världen då ljuger man inte om det.  Han valde att göra en film för it gets better projektet till stöd för homosexuella och lesbiska tonåringar. Men när han får frågan är du gay, så svarar han nej. Ska han då vara en bra förebild?

Såklart är det ju upp till den enkelte att välja hur och när han/hon ska komma ut ur skåpet. Men väljer man att offentligt stödja arbetet mot homofobi, att dom ska våga vara homosexuella och lesbiska oavsett vad folk tycker och att dom är bra som dom är oavsett. Då ska man själv vara ärlig och inte ljuga!  Hur bra är då han som väljer att hålla det hemligt? Hur bra förbild är han för dessa unga som behöver stärka förebilder, som är ärliga och stolta!? Han står och säger att var gay och stolt! Men själv tiger han. Det han då säger är att det är inte värt det. Var inte öppen och gay.

Det som gjorde att Zac valde att gå ut med det var att nu har ännu en homosexuell tonåring tagit sitt eget liv efter att han blivit mobbad för sin sexuellaläggning. Det är jätte bra att han äntligen är öppen med det! Men jag tycker inte att han är värd all beröm och så han nu får.  Då skulle han öppnat sig tidigare!  

Zac får absolut tummen upp för att han nu är öppet gay. Men tummen ner för att han inte gjort detta tidigare!!DSB Kombi Lux med ape hanger bar styre :)

Nu ser cykeln ut såhär:
Har äntligen fixat nytt styre. Fetaste ape hanger bar styret! :D Och det roliga är att Pappa och jag gjorde det själva :)  I fredags fick cykeln oxå nya däck och ny sadel :)  Projekt Pimp my bike fortsätter :) 

Måste bestämma vilken färg cykeln ska ha oxå. Kan säga att jag har sjukt beslutsångest!!!  Rosa? Svart? Vit? Röd?  eller kanske turkos? eller gul? gaaah beslutsångest :P

Tallsangen från Norska Sesam Stasjon

Från norska sesam stasjon :) Underbara sesam stasjon :D
en to tre fir fem seks sju åtte ni ti og elve tåååååååÅÅÅÅL :D

Det är inte alltid lätt...

Kolla bara på när Ylvis ska "potte om en plante" som man säger på norska.

Ylvis work it! :D

Det har varit på tok för lite ylvisklipp ibloggen senaste tiden! Och så kan vi ju inte ha det! Nu finns det ju faktiskt massa nya klipp oxå,  eftersom grabbarna har ett nytt tv program :)  

Ylvis Radio Taxi

Det här är ju bara föör roligt! Jag vill oxå va med om detta ;) Underbara Ylvis!!!

Her kommer Ole Brumm

Norska intro låten till Nalle Puh :)

Babar

Kommer ni ihåg elefenaten Babar? Det gör jag :) Om ni inte gör det kolla in introt :)

Mumin

När jag hör denna intro, är jag tillbaka som liten när min moster Tante Hanne var barnvakt och sjöng med: mamamamamam papapapapa mamamaa :) Kärlek

Barbapapa

Jag har älskat barbapapa sen jag var liten! Barbaskön är min maskot. För er som inte vet så är den svarta håriga Barbaskön och han är konstnär :)

En cell-sam historia

Ännu en klassiker! Barnprogrammet En cell-sam historia.

Kalles klätterträd

Har du glömt Kalle?

Björnes Magasin

Älskade, älskade Björne!  Är så glad för att vi hade svt1 när jag växte upp i Norge! Annars hade jag missat Björnes magsin, vilket hade varit trist!

Smurfarna

Älskade smurfar! När jag var 6år och gick i ettan försökte jag lära mig tyska genom att kolla på smurfarna på tyska. Det gick sådär... tyska o jag är idag inte bra kompisar  :P

Bumbibjörnarna

Kommer ni ihåg denna klassiker?

Luftens hjältar

Ännu en underbar serie, som man kollade på när man var liten :D

Räddningpatrullen

Här kommer piff och puff, är på språng nu. Här kommer piff och puff, varje gång nu.
Äääälskar!

Ankliv

Blir som barn igen. Detta var en av favoriterna när jag var yngre :)Historien om cykelen :)

När jag och Daniel var i Norge och hälsade på min mamma o så för några veckor sen, hittade jag en skatt i carporten.  Mamma visade fram sin Harely Davidson Fatboy, som förövrigt är skandinaviens snyggaste! Då stog jag o kollade på våran HD trike, och ser att lutade mot den står en gammal cykel. Jätte smutsig och dammig. Men en cool gammal cykel. Jag frågade vems cykel det var, Rolf som är min styvpappa kommer fram o kollar på cykeln, sen säger han Den är din!  

Jag hade aldrig sett cykeln tidigare, men jag ville gärna ha den så jag blev jätte glad!  En sån gammal cool cykel :)  Vet inte riktigt hur gammal den är, men från 70 talet engång, vilket betyder att min cykel är ca 40år gammal. Snacka om coolt :) Jag har letat o letat och klurat som bara den på vad det är för modell, men är nu 99% säker på att det är en DBS kombi lux eller en såkallad DBS  minisykkel. Den kan delas i två delar :)

Den är i bra skick, fast lacken är riktigt dålig.  Hade den varit fräschare hade jag behållt cykeln som den är och bara polerat upp den o så. Det hade ju varit det coolaste! Men eftersom märken, loggor o lack inte är i bra skick och vissa går inte ens att läsa längre så kommer jag pimpa den ganska rejält :D Hela cykeln ska lackas! Dock har jag lite beslutsångest angående vilken färg jag ska välja. Ny sadel.  Ape hanger bar (det är ett styre, jätte högt, oftast använt till motorcykel) Hantag med fransar. Nya däck. Mycket o göra men det ska bli så kul :D

Just nu ser den ut så här:

Rosa Band

Mia i look at me och rosa band
Modell: Vackra Mia
Foto: Beathe Lindbye

Look at me

Vackra Mia i linnet Look at me


Det går inte...

Jag vet inte varför, men jag klarar inte av att blogga nu när vi bor på landet. Det är som att det dykt upp en spärr i mitt huvud.  Men om veckor flyttar vi in till stan igen och till våran nya lägenhet :D Ska bli underbart :)  Då kommer det bloggas som normalt igen :) 

Hade en liten photoshoot i onsdags med Mia i min kläder :)  Fotton kommer dyka upp så småningom :)