En natt på akuten.

Nu är man äntligen hemma efter ett gäng timmar på akuten. Det är min mage som är problemet. Jag har jätte stora smärtor i mage, kallsvettas och kräks flera gånger. Det har varit ett återkommande problem de senaste 18 månader ungefär. Idag var det sjukt jobbigt och  ont, värre än vad det brukar vara. Först fick jag två tuggtabletter som skulle lugna magen och en bedövande gel. Vilket inte hjälpte alls.  Sen fick jag en spruta voltaren maxdos i skinkan, det gick en timme och jag hade i princip fortfarande lika ont. Fick en maxdos voltaren till, i andra skinkan. Efter ungefär en timme till kunde jag andas lungt och sitta typ rakt. Tanken på att få sova, var äntligen snart möjlig. Ska nu få tid till ultraljud o så, så vi äntligen kan ta reda på vad som e fel.  Fick med mig lite morfinpiller hem så nu ska det nog inte bli några problem att sova :)
 
Kram från nålkudden Beathe <3
 

Den första!

Den allra första klänningen designad och sytt helt av mig :) Ganska enkel i sig, men för att vara den andra klänningen jag syr någonsin, så är jag ganska så nöjd ändå ;) Jag hade bara rött och vitt tyg hemma, så då fick det bli så :) Inte för att det störde mig, jag älskar ju rött :D Kärlek!
 

Julklappen till mig själv.

Jag köpte julklapp till mig själv julen 2007. En symaskin. Jag hade länge önskat mig en, men hade aldrig haft ekonomi för det. Jag hade länge velat sy kläder och andra saker. Men utan symaskin var det lite svårt. Jag köpte en på Rusta för 995kr, en relativt enkel maskin, men som en första symaskin var det tillräckligt. Jag köpte maskinen och i fem år stog den bara där och log hånfult mot mig, jag vågade aldrig sätta mig vid den och sy. Första gången symaskinen användes var 26 Maj i år, 2012.

Det var 8 gardiner som skulle sys. Det var lite nervigt att sitta där och inte veta om maskinen ens funkade. Men den funkade, och det bra för att vara en billig symaskin :) Under tiden jag sydde gardinerna spridde glädjen sig i kroppen över att sitta där och sy, och det enda jag kunde tänka på var att sy kläder! Jag hade pirret i magen, som man har när man är kär.

På en vecka sydde jag tre klänningar. Tre klänningar som använts flitigt i sommar :) Två av klänningarna använde jag brottarlinnen som överdel och till det sydde jag en stor kjol, lite 50's och pinup inspirerad. Den tredje (var dock den andra jag sydde) är helt engendesignad med eget ritat mönster :) Det känns otroligt kul, att den andra klänningen jag sydde, var helt min egen :) Där föddes kläddesignern Beathe :) Nu gör jag egendesignade kläder men har även vidareutvecklat det och syr egendesignade väskor :) Jag har konstant det där pirret i magen, jag känner mig kär, jag älskar min symaskin och det vi skapar ihop!
 

Man är väl designer!

Så då fegar man inte ur och gör mönster först. Vi ritar rakt på tyget. Jajemen ;p

Såklart!

Såklart är mitt mönster till klänningen borta nu när jag behöver det. Jag har inte den minsta aning om vart det kan vara heller. Jag hade ju inte planerat att jag skulle behöva rita ett nytt! Vi har ju haft en stor vattenskada, och allt på mitt kontor har flyttats. Hade det inte vart för det, hade jag nog hittat det redan..... Luften försvann lite nu måste jag säga.... Aja, bara att sätta sig o rita ett nytt mönster till klänningen då. Vi syns när den är klar! :P

Glittrigt

Friskis 30års fest närmar sig med stormsteg. Imorgon är det två veckor kvar. Plötsligt hade man lite bråttom. Jag ska själv sy klänningen jag ska ha på mig den dagen, väskan ska jag oxå göra själv :) Skorna har jag dock köpt klara :p Glittriga underbara skapelser <3 Jag har tyvärr inte hittat det perfekta tyget, så jag har precis varit o köpt glitterspray för att piffa till det röda klänningstyget :)

Jag får nog börja med det nu i helgen så jag blir klar med det :) Vill inte sitta o stress sy dagen innan festen.


Dagen idag

Sitter nu skönt lutad bakåt i soffan och kollar på Room Service :) Mysig serie det där alltså :) Idag har jag gjort klart två väskor, den rutiga och röd tex, som jag nu i efterhand kan tycka att blev lite för hög.. men men snygg ären ändå ;) Har oxå varit på möte/AW med festgruppen, Friskis & Svettis Eskilstuna fyller 30 år i år och vi ska ha en hejdundrandes fest den 6 oktober för ALLA medlemmar, underbart va? :), Kan säga att festen, hela dagen faktiskt, kommer bli så bra :)

Nu e man ganska så trött, men ska kolla på lite mer tv innan lägg dax. Imorgon ska det sys lite väskor :) Det är stortsett bara det jag gör nu för tiden :P Ska värda lite på friskis oxå, där jag ska lämna två specialbeställda väskor :)

Tills imorgon mina vänner, ha't gött :D

Kreativt Kaos

 
Idag skapas det väskor :) Den jag håller på med nu är svart-vit-grå rutig och röd :) Första väskan som får en ficka :)

Regn och rusk

 
Perfekt väder att vara inne o skapa i :) Det är något jag verkligen älskar med hösten, vädret som gör att det är så mysigt att stanna inomhus och vara kreativ :) Vad gör ni när det är regn och rusk?

Tyger

 
Var o köpte nya tyger igår :D Min nya favorit butik är Ohlssons på Erikslund i Västerås :D Dem har så otroligt många fina tyger, blir aldeles glad i själen ;) Lite rutigt, randigt och leopard :) Hittade oxå ett jättecoolt tyg med typ popart känsla :) Älskart! Så ny kan man göra mer väskor :) Blev också lite rött tyg till en klänning jag ska sy :) 

Etiketterna

Etiketterna till väskorna och kläderna är äntligen här :D

Väskor

Nu breddar vi sortimentet ännu mer :) Nu är det väskor som gäller :) I början blir det bara kvertväskor, om det blir andra modeller i framtiden är ovisst.  Tänkte visa en liten bild på dom första väskorna. Priserna kommer ligga på ungefär 150-350kr. 

Mini semester

Jag och Alf ( våran Jack Russel hund) har tagit semester. Vi är på minisemester i Norge :) Det är så mycket strul med huset just nu. Vattenskada och ett värdelöst försäkringsbolag. Så kände att det behövdes lite semester från huset! Men är hemma igen på torsdag morgon :) Då är det tid för lite friskis jobb, och så ska jag fortsätta sy väskor :) Jag har glömt berätta det för er, har nu börjat göra väskor oxå :) I första hand blir det bara kuvertväskor i olika storlekar :) snyggt som satan :)

Tråkiga Nyheter!

Pink Passion Utställning som skulle gått av stapeln i Oktober, kommer tyvärr ställas in :(

Det är otroligt trist! Men det är pga personliga orsaker att det ställs in.

Ni kan fortfarande köpa produkterna här!

Missa inte kl 16.00!

Klockan 16.00 lanseras Pink Passion 2012! Missa inte det! Där går alla intäkter till bröstcancerfonden. Så stöd kampen mot bröstcancern du oxå!