Beathe & Phil Collins

Jag är inte som alla andra, har aldrig varit. Vill heller inte vara det!  Och som barn var jag väl heller inte riktigt som alla andra. Jag hade ett otroligt öra för musik. Att leva utan musik är inte ett alternativ för mig! Jag lärde mig själv engelska, innan jag började skolan, genom att kolla på MTV och engelska barnkanaler. Att alla program idag ska dubbas, är för mig ofattbart! Iallafall, jag försökte lära mig tyska oxå, genom att kolla på tyska smurfarna.. Jag fattade i princip noll, så det la jag ner ganska snabbt :P Och kan den dag i dag ingen tyska :P Men nu är det mer en princip sak :P

Musik har alltid varit en stor del av mitt liv. Det var julen 1988, jag var fem år gammal. Jag var rasande, så arg att jag tror nästan det kom rök ur öronen på mig. Min morbror hade fått en cd skiva (eller kan det har varit en LP skiva? Det är så länge sen så jag kommer inte exact ihåg, kan ha varit för tidigt för CD skiva) en Phil Collins skiva. Jag var rosrasande för att han fick, men inte jag! Jag ville ju oxå ha en Phil Collins skiva!! Fem år gammal och Phil Collins var min stora idol. Det är inte den vanligaste idolen att ha som fem åring.

Mamma eller vem som helst kunde sätta igång en av hans låtar, spelade ingen roll vart i låten det var, om han sjöng eller inte sjöng, om det var solo projekt eller nått band, om det var kasett band eller radio, och ställa frågan Beathe vem är det här? Jag svarade alltid Phil Collins. Jag hade en sjuk radar. Vi kunde lyssna på radio, jag hörde på en gång om det va en Phil Collins låt! Medans andra var tvunga att lyssna en stund innan dom hörde att det var han. 

Phil Collins ligger mig fortfarande den dag i dag varmt om hjärtat, och radaren är lika bra nu som den var då. Spelar nån Phil Collins i min närhet så hör jag det på sekunden, även om ingen annan ens hör musik.
Pink Zebra

Arbetet med Pink Passion utställningen går framåt :)  I princip bara 5 tavlor kvar att gör till den :)  Så tänkte ge er ett smakprov ;)  Eftersom utställningen heter Pink Passion och stödjer Rosa bandet/bröstcancerfonden o så, så är ju så klart temat ROSA :)  Så alla tavlor och smycken ska va rosa på nått sätt.  

Jag har gjort en Zebra, men lite annorlunda mot vad dom brukar vara :P  Den e ju såklart ROSA :P höhö :) Man har ju hört om rosa elefanter.... inte ofta man hör om rosa zebror :P höhö.  Jag gillar den. Hoppas ni oxå gör det :)  

Much Lööve ♥


Sunday sunny sunday

Helt otroligt hur snabbt veckan har sprungit iväg.  Jag har jobbat på bra denna vecka, även helgen :)  6st nya illustrationer är klara :) 

Jag gick ju ut o satte mig för o rita i veckan, och VA skööööönt det var! Varför har jag inte gjort det tidigare?? Men såklart dagarna efter så var det dåligt väder. Så  har inte suttit ute sen dess. Men idag är bra väder igen :D så nu ska jag bege mig ut för att rita :) 

Detta ser jag när jag sitter ute o ritar :) Inte helt fel. 

I veckan som kommer, kommer det bli mycket jobb, men jag har jobbat på såpass bra att jag ska ta mig tid att umgås med lite vänner, ta en vända i Parken Zoo (har inte varit där än i sommar :O  Skandal!! Mitt barndomshem <3 ) kapten röd konsert, födelsedagsparty och födelsedagskalas för min systerdotter som blir hela 2år :D  Så kommande vecka blir allt annat än lugn :P  

Nä nu ska jag ut o jobba lite, göra mig förtjänad av en lugn?!? helg... :P

+28......

INOMHUS!!!!

Det här ju inte okej!  Kul o jobba inomhus då... inte riktigt va? :P   Jag får väl helt enkelt ta med mig ritblocket ut o jobba lite ute, för där fläktar det ju iallafall :P  O då kan jag ju fokusera på o rita till Utställningen i september och Pink Passion utställningen :)  Ganska skönt är oxå det att jag har ungefär 10 bilder klara till Pink Passion 2012, O behöver då bara göra 9-10st till :) Så det går framåt :)  

Ut i solen med er :)  Kraaam

Dator hörnan på kontoret, och en av platserna jag ritar :)  Har tre skrivbord till att sitta vid :P  ;)

Beställ konst

Välj mellan storlekarna 50x70cm 499kr40x60cm 399kr, A3 30x45cm 299kr eller A4 20x30cm 199kr.
Porto tillkommer med 49kr oavsett storlek och antal.

Vill du beställa skickar du bara ett mail till mig på info@b16.se och berättar vilka motiv du vill ha samt din adress så kommer dom med posten. Betalningen sker via direktöverföring till min bank. 

Bilderna kommer utan ram.

Välj mellan:
Jenny
Guitar Girl
Cou-de-pied
Money can't buy
Skull & Roses
The Flower
Jenny in the sun
Happiness
Kissie
Masumimi
Rockin skull
Love You
Look at me
Lolly
Tro Hopp Kärlek
Lola
It's all about me
Kate Lee
Lust
Dreamer
Valerie
Stella Marie

Datorn ska få vila lite.

Goddagens ;)
Satt o jobbade nästan hela natten :)  Gick o la mig vid 06.00 ungefär... Och gick upp igen vid tio. Mer behöver man inte sova :P  Jag har jobbat konstant från 11.00 tills nu, och i princip bara på datorn. Stackarn börjar bli vaaarm :P Jag ska strax äta lite mat o då ska datorn få vila lite :)
Det är en underbar känsla att ha ett sånt flow i ritandet :) Det va en stund sen faktiskt.  Nehepp nu ska jag äta. ;)

När man fastnar får man göra annat.

Hej mina fina :) 

Äntligen har det börjat lossna lite. Har ju ett beställnings jobb som ska vara klart senast 6 augusti, och det jag har ritat tills nu har inte blivit bra. Men nu känns det som att det har lossnat lite och det börjar bli som jag vill :)  Så skönt!

Under tiden när jag fastnat med beställningsgrejen har jag jobbat med smyckeskollektionen till Pink Passion 2012 :) Gjort lite prover o så. Det är ju inte alltid det man ser för sig i huvudet blir lika bra i verkligheten, därför har jag gjort en del prover. Har fler att göra. Men försöker oxå begränsa mig något.  Vill inte ha en kollektion på 100 olika produkter. Det blir helt enkelt för mycket att göra  :P   Så det gäller att hålla tillbaks lite :P 

Pink Passion för er som inte vet, är mitt bidrag till kampen mot bröstcancern. All vinst från kollektionen går till Bröstcancerfonden!  Kollektionen 2012 kommer inehålla smycken och tavlor. Det blir en utställning i Eskilstuna under oktober månad. Har man inte möjlighet att komma till uställningen så kommer kollektionen finnas att köpa här på bloggen.  

Pink Passion 2012 prover.

Nu ska jag jobba vidare!  Ha det underbart ni :D ♥

Hemma igen :)

Då var man hemma igen, sköönt :) Och ingen lung stund blir det.  Jag har ett ganska stort beställnings jobb som ska göras, det ska vara klart till 6augusti. På toppen av det så har jag en utställning i september och en i oktober.  O  jag har i princip inget klart! Jag ska göra ungefär 15 nya talvor till utställningen i spetember. Och ungefär 20 nya tovlor + en ny smyckeskollektion, till utställningen i oktober. Utställningen i oktober går i rosa, Pink Passion 2012, eftersom det är en Rosa Bandet utställning och allt överskott går till bröstcancerfonden! Så jag hoppas verkligen när den tid kommer att ni vill vara med och tödja kampen mot bröstcancern, kampen om att rädda liv! :) 

Nu ska jag fortsätta städa lite så jag har nån plats att sitta o rita allt detta ;)  Ha nu en fortsatt underbar dag!! Puuuuuusss ♥

Här ser ni vackra Mia i en del av förra årets Pink Passion 2011's smyckeskollektion :)   I år blir det ny design. Ni kommer få se allt innan det släpps :) Så håll ut ;)

Mia i look at me och rosa band

Vårat Kök

Nu har vi kommit till vårat kök :)  När vi flyttade in var det på ca 50kvm. Nu är det ca 70kvm. Vi valde att riva en vägg och ha en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är i princip klart, vi ska dock måla taket och lägga nytt golv. Vardagsrumsdelen är inte klar än, därför är det bara köksdelen ni får se nu :) 

Köket var oxå det rummet som verkligen fick oss att känna här vill vi bo!  Och det är väl inte så konstigt egentligen? ;) höhö
Innan:


Efter:


Sovrummet

Jag tänkte visa fram ett o ett rum ifrån huset :)  Då blir det inte så mycket att ta in på engång :P   Vi börjar med vårat sovrum :)

Innan:
Förra ägarna använde detta rum som vardagsrum, vi har valt att ha vardagsrummet på nedervåningen istället. 
Inte alla har en öppen spis på sovrummet ;)
Det rummet som angränsar till sovrummet har använts som matsalsrum (köket låg på övervåningen tidigare), men är numera våran walk in closet :D

Efter:Inte igår...

Jag har haft världens bloggtorka, därför har det ekat tomt i bloggen på nya inlägg. Jag har hellre velat hålla på o renovera huset än att blogga. Det har hänt mycket i huset sen jag skrev sist, vi börjar närma oss klart med insidan. Har massor av fotton ni ska få se snart :)  Har inte så många nya alster att visa fram, jobbar med nya inför hösten och har några roliga uppdrag som ska va klara i höst. 

Är på semester nu o åker hem i början på nästa vecka, så då kommer det bloggas mer :)  


Bild gjord av: Mig, Beathe