Goooood Morgon!

God morgon allihopa :D
Det känns som att det här blir en bra dag :) Jag ska fortsätta montera min IKEA möbler så idag blir mitt kontor klart :)  Har lite före bilder oxå som ni ska få se sen :)   Paket har jag oxå fått så ska strax åka o hämta det på posten :)  Det är ett paket från CC Hobby :D Det är alltid lika kul att få dom paketen :)  CC Hobby är en otroligt bra katalog för alla som håller på med kreativa saker :)
Nu har jag fått tag i min barbaskön oxå som ska stå på skrivbordet :)

Nya skor

har jag köpt :p
jag tyckte jag var så duktig dom två veckorna jag var hemma i norge, för jag var inte inne i en enda skoaffär förns lördagen innan jag åkte hem, då följde jag med min mormor och moster på stan när de skulle fixa lite saker, da hamna vi såklart i en skoaffär.....   jag sa det så fort jag satte foten innanför dörren att DET här är en dum ide!  Och så klart slutade det med att jag GICK därifrån i nya skor :p


Kolla på denna Citronen!!

Kommentaren jag får när folk ser dessa bilder är: shit!  dom e gen manipulerade helt klart!
Men den här är faktikst så naturlig som den bara kan bli! Hur coolt är inte det?  :D
Den är ifrån citronträdet till kompisar till mamma som bor i florida, trädet står percis utanför deras dörr. Våra citroner är max 1/3 av den där! Jag tycker det e skit coolt hehe :D


FÖRBANNAD!!

Jag förstår inte vad folk tänker med vissa gånger!!!   När jag kom hem från Norge och hade varit på IKEA så såg jag fram imot att bara köra bilen fram till dörren och bära inn mina grejer och slappa lite innan jag skulle åka vidare till pappa.
Men när jag kommer till rondellen ser jag att det är kvar massa snö på trottoaren så jag kan inte åka upp den vägen, så jag måste åka fram till Meca och inn den vägen då står det en bil parkerad mitt i gångvägen mellan meca o mig...  Så jag kommer inte in den vägen heller!  Jag bara kände hur det började koka i mitt blod!  För det första så får man INTE stå där (speciellt då man blockerar vägen för ALLA andra, till o med gående har problem med att komma förbi..)  sen så är det INTE första gången dom parkerar där! Pluss att jag är sjuk och har flera kartonger som väger 63kg styck! och kört bil hela dagen.
Att parkera bilen på parkeringen var INGET alternativ!  Så jag kommer fram till att jag får försöka komma inn på trottoaren via övergångsstället för där var det inte så mycket snö. Så innan jag ens hinner komma ur rondellen är det bara att slänga mig in på trottoaren och det gick, så jag kom fram till min dörr med bilen :)  Och hela tiden störde jag mig på att dom inte flyttade på sin bil!  Jag började bära in mina grejer och tänkte dom har säkert flyttat på sig när jag e klar. När jag e klar med o bära in mina grejer har det tagot nästan en timme,  det hårt att bära inn kartonger på 63kg när man e sjuk :p hehe, och bilen står f*n fortfarande kvar!
Jag springer in på meca o kollar om dom vet vems bil det är men dom visste inget.  Jag får då tag i nummret till hyresvärden till nr 27 där bilen står och får portkoden och plingra på o frågar alla om nån vet vems bil det är, men såklart var det ju ingen som hade nåån aning!  Vid den tiden var jag så förbannad så jag trodde jag skulle dö! Och jag är inte känd som den som brukar bli arg!
Jag gick in till mig igen o skrev en lapp... en riktigt snäll lapp.... eller vad säger ni?  hehe
Vart hade han tänkt att andra skulle komma förbi?
Jag bestämde mig för att gå in o duscha o fixa mig för att åka ut till pappa och tänkte då är som säkert borta när jag e klar med det.... men nejdå en timme senare när jag var klar och skulle resa stod den j***a bilen kvar!!  Så jag hade inget annat val än att backa ut i rondellen igen.... för det e ju inte alls farligt!!   Jag blir så arg!   Grejen e ju den att det här gör dom ofta! Blockerar vägen för andra!  Och hade jag inte varit sjuk och tvungen att få in mina saker snabbt för att åka till pappa på engång hade jag kanske inte blivit lika arg... men hallå vad tänker folk med vissa gånger??????

Så då är jag hemma igen.

Då är jag hemma igen :) 50mil senare :p Skönt att va hemma hos sig själv när man är sjuk  :(
IKEA blev det ju oxå :D  Jag var på en IKEA jag inte brukar va... IKEA Örebro...Jag måste säga att jag tycker IKEA Västerås är MYCKET bättre! Så jag håller mig nog till den i framtiden :p
Jag fick med mig det jag hade tänkt, så jag tror det kommer bli supert :)
Skönt o ha stor bil när man är på IKEA :D   Men man kan ju inte påstå att min bil är smutsig!?! :p  heheh    Min älskade pårla är suuper REN  :d hehe

En snabbis bara...

Är bara inne en snabbis nu...  har så dåligt samvete för att jag inte bloggat så mycket dom senaste två veckorna! Blir lite svårt när man är utomlands... (hehe det e ju bara norge men ändå :P ) ska hälsa på familj o vänner överallt samtidigt som jag ska hinna med att jobbat lite.  Och det jobbet jag har gjort är inte nått jag direkt kan dela med mig...   det är massa företas grejer som lixom inte är nått att visa fram.. om ni förstår vad jag menar, det är ju inte direkt kul för er :P   Men när jag kommer hem till sverige då ska det bli ordning o reda på saker :)
Och det händer redan på måndag :D Då har jag 50mila att köra hem till eskilstuna plus att då ska jag till IKEA oxå o köpa mina nya möbler till kontoret :D
Websoppen jobbas det med, men har för tillfället inget datum för lanseringen av den... Förhopningsvis blir det i början på april :)  Planen var ju egntligen 20mars men jag har bytt webshops leverantör  så det är däför det drar ut lite på tiden.  Men snart ska ni kunna köpa mina produkter via nätet :) Smidigt som bara den :)
Nu hoppas jag alla får en suuper helg!  Nu ska jag njuta av mina sista två dagar i norge, o mysa med min lilla kusin på ett år som är helt UNDERBAR! Plus moster och hennes man :)
Trevlig helg på er! :)

Jag saknar...

Jag saknar min hall! får man göra det?
Jag tror det!
I alla fall så länge den ser ut så här:
Eller vad säger ni?  ;)

Nya möbler..

Ja...  på måndag bär det av till IKEA :)    Jag sa ju att jag inte skulle köpa några nya möbler till kontoret... men det blir nog så ändå :p  Det är så att jag var hemma hos min kusin förra veckan och såg hennes byrå, som jag iofs har sett på IKEA tidigare men inte brytt mig så jätte mycke om, och blev tok kär i den!  Så när jag åker hem till sverige på måndag åker jag förbi IKEA och då får det följa med mig hem lite nya möbler :)  Så det blir ny byrå, nytt skrivbord och klädställning :)  Tror det kommer bli suuperbra! :D
Ska bli så kul o komma hem o få montera IKEA möbler:)  Jag tycker faktiskt att det är kul :)

Två nya "gammla" tavlor...

Jag var ju i bröllop i lördags :)  till en barndomskompis som älskar min tavlor. Så i bröllopspresent fick dom tavlor av mig :)
Det blev nya versjoner av två gammla tavlor, som jag tänkte ni skulle få se här nu :)
Tavla målad av Beathe LindbyeTavla målad av Beathe Lindbye
Så nu tror jag att Lisa o Stian faktiskt har fler tavlor som jag gjort än Lisa o Mårten :p

Reminder to myself...

Kom ihåg till mig själv....
29mars 11-13.00  ska jag värda på friskis för Harriet!
Har inte min kalender här nu så då löser vi det på det här sättet :p

Jag har inte dött.....

...jag har bara haft mycket o göra :P
Jag e ju hemma i norge nu, och dom senaste dagarna har det varit mycket stress så jag har inte hunnit med att blogga.
I lördags var jag i bröllop till en bardomskompis till mig :) Det var så otroligt mysigt!

Två olika...

Två olika layouts på webshop, vilken gillar ni bäst?

Just nu...

Just nu sitter jag o jobbar med webshopen :)  Ganska mycket pill, men förhoppningsvis blir man väl klar nån gång :p
Just nu ser den ut såhär:

Motiven ni kan välja att ha på en tröja.

Här är motiven ni kan välja att ha på en tröja :) De finns oxå möjlighet att välja motiven i en annan färg om man vill. Just nu kan ni välja exakt vilken färg ni vill ha själv.
Är det så att du har hittat ett annat av mina motiv du skulle vilja ha på en tröja mejla till info@beathelindbye.se.
Kika in www.beathelindbye.se där finns mer av min konst :)


Framme

Då är jag framme hos min moster i norge :)  Resan gick bra, lagom med trafik och torra vägar :)   Så idag/kväll  har jag myst med mina mostrar och kusiner :)  Imorgon är det jobb som gäller :)  Ska börja med affärsplanen och skissa på lite smycken :)
Nu e jag trött efter en lång dåg i bilen... vi hörs imorgon alla söta :)

Hastigt...

slänger bara in ett inlägg ganska hastigt nu....  jag åker till norge idag... eller om 30minuter åker jag :P  så är lite stressad :p   men  är framme ikväll nån gång (då med internet conection :) )
hadet bäst :)

Nu går jag hem...

Nu tycker jag att jag har målat klart för dagen, klockan e ju faktiskt 21.13 :P   Trädet är i princip klart nu, det som e kvar är skyltarna som jag tar imorgon :)
Jag tror jag kommer hem till ett hem utan internet så tror inte det kommer bloggas nått när jag kommer hem, men imorgon :)
God natt :)
Puss & Kram

Ja jag kan väl blogga lite medans färgen torkar :)

Trädet jag håller på o målar blev lite mörkt så nu håller jag på o blandar till en ny ljusare färg, testar på trädet för se om det fortfarande e för mörkt..  Så här sitter jag o väntar på att det ska torka så jag ser hur det blir :P
Tänkte kanske bjuda på lite bilder nu om datorn tillåter det :P Försökte i går kväll men bluetooth'en ville inte funka på datorn...  och jag orkade inte starta om datorn :P    Men vi kanske har bättre tur nu :)
Här ser ni då trädet jag håller på med här på Invid :)  Det är typ så långt jag kommit just nu :)
Och här ser ni Invids logga som är i deras "mottagnings rum" Den blev jag klar med i går kväll :)
Men nu tror jag att färgen har torkat och jag har hittat en bra nyans så nu ska vi fortsätta med trädet :)

Stressad...

Det är ganska mycket som händer i dagarna så det är därför bloggandet har fått lida lite....  Åker till norge på söndag och ska va där i nästan två veckor, hem o träffa familjen och ska i bröllopet till min bästa barndomskompis :)  Ska bli så kul!   Men man kommer ju inte direkt ha semester ändå :p  nej du...   här följer arbetet efter, så är det väl när man håller på o startar företag ;p
Lite av det som ska göras innan jag åker söndag morgon:
  • Måla klart hos Invid
  • Byta skrivarfärg hos clas ohlson
  • Måla motiv på min klänning som jag ska ha i bröllopet
  • Måla tre tavlor som ska med till norge
  • Lämna bilen på service...
  • Städa här hemma
  • Lämna Molle min papegoja hos min pappa...
Det är mer, men efter att ha målat hos Invid till 23.15 idag så e jag lite slut i huvet  :P
Jag tänkte lämna in bilen på service innan jag åker till norge för att va på säkra sidan att bilen är hel, för det är inte direkt kul o bli stående  nån stans på vägen i det här vädret!
Jag har inte använt bilen sen jag kom hem från norge sist... alltså 4januari vilket betyder att den har stått still i tre månader, jag bor ju ganska centralt så har inte haft nått behov av den.  Så jag skulle lämna in bilen på service tisdag morgon.
Kommer på måndag kväll att oj jag kanske borde gräva fram bilen och fylla bensin...  Jo......... Det tar mig TVÅ timmar att gräva fram bilen!  Det tar över en timme att bara gräva fram frontrutan :P  Tre månaders snö, som fryst, smält o fryst igen är ingen enkel sak att få bort :P
Sen när jag äntligen får bort all snö från bilen kom jag ändå ingen väg med bilen för det var en meter med snö bak bilen.  Och hur ska jag lösa det då? Jag har ju ingen spade lixom.. så springer upp till min granne.. som jag tyckte borde ha en spade, men det hade han tydligen inte.... Janne jag är besviken :P  du ska ha sånt! :P
Så jag tänker hmm jag måste ju lösa detta på nått sätt men hur.. aha jag går till statoil och flörtar lite med dom, då får jag säkert låna deras spade :) Och så klart fick jag det :) jag e ju så söt så hur skulle dom kunna säga nej ;)
Det tog nästan en timme att få bort snön bak bilen...  men hjälpte det nått??  NEJ :(  Bilen satt fast, den bara spannt... Så grannen som inte hade nån spade kom med sin bil och försökte dra ut min bil, men min bil e typ dubbelt så stor som hans lilla sak så det gick ju dåligt :P
Så jag ringde pappa och han skulle då komma tisdag kväll o hjälpa mig, men det funkade ju heller inte :/   Jag gillar att min bil e så stor o så men kankse inte just nu... :/  Pappa säger då att verkstan som ska kika på min bil kan komma o hämta den.
Så kl 10.40 ringde jag dom idag, då säger dom att dom skulle komma om en timme... när klockan var 13.20 hade jag lessnat på att vänta så jag bestämde mig för att gå till Invid för att jobba. Jag hann gå 4 meter utanför min dörr då ringer dom och säger att dom kommer kl 14.30 och hämtar bilen.
Så jag springer ner på stan o fixar lite små grejer, gick förbi Friskis & Svettis o pratade lite med dom, dom vill att jag ska måla lite i deras fikarum :)
Kl 14.30 står jag vid min bil på parkeringen och gubbarna från verkstan kommer i en liten bil......  Dom får mina bilnycklar och säger vi ska bara åka o hämta den stora bilen så kommer vi tillbaka och hämtar din bil. JAg berättade vad som jag trodde var fel på den, sen gick jag till Invid för att fortsätta måla....
När jag då kommer hem 23.30 ikväll så kollar jag bort på parkeringen  och vad är det jag får se där? JO MIN BIL står KVAR!!!!!!! WHAT THA???????? Jag går bort till bilen och ser att dom har inte ens varit där och försökt dra loss bilen!!!!!!!    Bilen måste va klar senast på fredag lixom!!!!  Så om bilen står kvar när jag vaknar imorgon....då-.......
Bloggar mer imorgon då ska ni få se bilder från Invid jobbet :)
Nu ska jag nog sova, hade tänkt jobba lite mer men e såå trött.Hellu :)

Hej alla glada o söta :) 

Jag sitter just nu och river av mitt hår...    jag sitter med min webshop, vilket inte är det lättaste pillet... :/  Jag är inte alls nöjd med färg eller design :/  Och jag får grå hår av att forsöka hitta rätt ställe att ändra...  nej nu ska jag inte klaga mer här....   ska forsöka jobba mer istället :P
Wish me luck ;)