Jag är just nu världens lyckligaste!!

Och min lycka stavas  YLVIS 4.

Jag trodde inte att jag skulle få se dom live, trodde att jag va tvungen att hålla mig till deras tv program och alla youtube klipp.   Jag trodde inte att dom skulle göra flera live show på länge.
Jag var hos en tjejkompis förra fredagen, vi drack lite vin o satt o kollade på en massa Ylvis klipp på toutube. Vi börjar då prata om hur kul det hade varit att se dom live osv, men att det troligen inte skulle hända. Det sjuka är att måndagen efteråt sitter jag o kollar runt lite på nätet och ser då YLVIS 4 en nyy show med premiär 20januari :) Och på tisdagen träffades stina o jag för att prata lite och det slutade med att vi beställde biljetter till showen 5 februari i Bergen, på första rad :D  Jag kan knappt vänta! Det kommer bli så sjukt kul! Dom är helt underbara! Roligare grabbar får man leta länge efter!   Det kommer bli en natt på vandrarhem, det är en lördag kväll så det blir nog lite party i bergen ja :D  Jag har faktiskt aldrig varit i bergen så det ska bli kul och ännu bättre att man då oxå skå få se Ylvis samtidigt :)

ylvis 4

Så bara 97 dagar kvar nu!

Min önskelista

I år önskar jag mig bara en sak till min födelsedag, och det är presentkort på deichman sko faktisk :D  skor skor skor i massor :D


Här är några få utav skorna jag vill ha ;)
Som sagt bara ett fåtal av skoparen jag vill ha ;)  hihi

Nya tavlor på www.b-love.se

Nu är det massa nya tavlor på http://b-love.se

Perfekt nu när lönnen har kommit, löp o köp :)

På väg ut dörren strax :)

Då är det måndag igen och det känns bra :)  Jag ska strax bege mig ut i det kalla höstvädret :)  Först ska jag till biblioteket en snabbis, sen ska till friskis o jobba några timmar.   Jag älskar mina jobb pass på friskis, man blir alltid så glad :)


Det här är en tavla jag gjorde till utställningen pink passion (rosa bandet ) jag hade förra året :)
tavla rosa bandet av beathe lindbye

Ett nytt motiv..

Jag sitter nu o jobbar med en skiss som jag började med för över ett år sen så, så ny är den inte ;p  Men nu ska den användas som motiv på en tröja så då måste den göras färdig :)
Skiss av Beathe Lindbye  tro hopp och kärlek

Vaknade till....

Vaknade till en otroligt kall lägenhet idag... Jag har inte tänkt på att jag borde ha satt igång mina element än, för det e ju bara oktober... Så när jag kommer in i vardagsrummet möts jag av det här:

Snö i eskilstuna

Snööööööö!!!!  Så det var kanske inte så konstigt att det va kallt i lägenheten....  Jag e ju inte så glad egentligen för att se snö utanför mitt fönster..... Jag gillar inte när det kallt, det behöver inte va sommar, men så länge jag inte fryser är jag nöjd och den gränsen ligger på 10-15+ då kan jag leva ett bra liv ;) hehe  Men nu känns det ju tyvärr som att jag inte kan klaga på att det är snö.... för jag har tjatat i några veckor om att jag vill ha snö!  Bara för en dag så jag får testat mina skor :D För jag har ju äntligen fått hem mina Sorel skor :D Underbara Sorel! Men grejen e ju att det är rikitiga vinterskor, inget man springer ute på asfalten i...  Vilket jag har gjort, en gång:P Jag va ju tvungen att testa dom :D

Sorel joan of arctic

Eget Företag Mässa

I dag har jag varit i älvsjö på stockholmsmässan där det har varit Eget företags mässa.  Jag kom på igår kväll att vänta nu.. det är nånting jag har glömt.. oh noo eget företags mässan, nu har jag ju säkert missat den, den var säkert förra helgen bara för det :(  Så jag slängde mig in på stockholmsmässans hemsida för att kolla datum, och helt otroligt nog var då sista dagen på mässan idag :D Snacka om tur! Annars hade jag fått vänta ett år till nästa gång, vilket hade varit otroligt tråkigt!

Jag åkte hemifrån vid åtta och va hemma igen vid sju... blev en lang dag tydligen ;P  Jag har fått med mig hela 6st föreläsningar, mycket intressant har man fått lära sig idag, och mycket som man redan visste. Första föreläsningen var med fyra ambassadörer för kvinnligt företagande, två av dom föreläsningarna jag verkligen ville se idag var en med Anders Andersson dom driver tidningen driva eget och den andra var en med Björn Lundén från bl info, såklart gick ju båda samtidigt så jag var på Anders Anderssons föreläsning vilket jag absolut inte ångrar :)  Det var en otroligt bra föreläsning! Han är bra han där Anders alltså :) Prata lite med han gjorde jag oxå :)

Jag fick oxå äntligen köpt kulturarbetar boken, med tanke på att man är konstnär så är det lite andra regler som gäller för oss,  och att hitta den infon man då behöver hos skatteverket har inte varit lätt! Och Björn Lundén har då skrivit en bok med allt man behöver veta som kulturarbetare, vilket jag är jätte glad för :)

Jag ser redan fram imot nästa års Eget företag mässa oktober nästa år :)  Men det jag ser mest fram imot just nu är Formex mässan i januari DET kommer bli kul :)  Och då kanske man hittar lite bra arbetspartners :)

Sen kan man väl säga att jag fick med mig lite grejer hem ;P  Jag har att läsa en stund framöver :p hehe
Produkter från Eget Företag Mässa

Dags att börja köpa julklappar.

Tiden går så fort, snart är det november igen och då är det inte länge kvar till jul. Har du börjat köpa julklappar än? Har du problem att hitta bra julklappar?  Vill du ge bort unika presenter till dina nära o kära?  Då ska du kika in på www.b-love.se där får du unika och personliga presenter! Har du egna önksemål om färgval osv mejla till info@b-love.se

b love julklappar   http://b-love.se

Stödjer du kampen mot bröstcancern?

det gör www.b-love.se, gör det du oxå!

"Bygger om" igen :D

Ja frågan är när ska jag bli nöjd, när ska jag lugna ner mig och bara vara nöjd i min lägenhet? Jag har nu bott här i över ett år och e ju egentligen ganska nöjd....  Men hur ofta ska man egentligen möblera om? Hur ofta FÅR man möblera om?
Jag kan med handen på hjärtat säga att jag möblerar om nått minst en gång i månaden, nu har jag varit duktig en längre tid, jag har inte möblerat om stora grejer sen i somras, vilket jag egentligen e ganska stolt över ;)  hehe

Även om jag har varit duktig o låtit saker vara har jag gått o iriterat mig över vissa saker som jag vill göra om men som jag inte kan, eller som jag trodde jag inte kunde... Som tex min hall, min älskade hall med 100par skor :D
Jag har gått o funderat över hur jag ska göra, för jag vill och behöver plats för mera skor... och då inte vetat va jag sa göra, för hallen e ju lixom bara så stor, den blir inte större, och planlösningen e som den e, vilket betyder att jag inte får plats med flera skor. Så jag har då tänkt: okej, ska jag flytta in det i köket och använda en hel vägg där? Eller kankse en vägg i vardagsrummet, på väggen där soffan står (ska stå...) men så måste jag ju tänka på det faktum att mina saker oftast flyttar på sig, ofta!

Och så plötsligt kom jag på en super smart idé, men det är nästan lite pinsamt att jag inte tänkt på det innan! Jag har ju två garderobskap i min hall... varför har jag kläder o saker där? hallå där kan vi ju ha skor istället :D  Alltså på det sättet har jag hittat plats åt 150par skor till :D
Så nu kan jag slappna av en stund till :) För hur många är det egetnligen som har plats med ca 250par skor i ett rum i sin lägenhet?  Jag har ju faktiskt ett walk-in-closet med skor nu ju :D

Det här är det jag kallar LYCKA!
Är det fler som känner likadant kanske ;)
Skohylla i hallen
Skohylla