Shoes shoes shoes for sale

Här är två av mina favorit par, jag verkligen älskar dessa skor men dom är för små :( Jag har testat dom men aldrig använt dom!
Jag har bestämt mig för att dom ska få flytta hem till en annan familj som kommer älska dom lika mycket som jag, men som kan använda dom. Hemma hos mig står dom tyvärr bara på skohyllan och får aldrig chansen att leva det liv dom har förtjänat!

Så är du intresserad av att ta hem dem till din familj och älska dom så kostar dom 250kr st, helt nya och aldrig använda, så skriv en kommentar här eller maila mig på beathe@beathelindbye.se

Första par: storlek 38, 250kr
Andra paret: storlek 38, 250kr

Ny mobil....

Jag vill ha ny mobil! Att jag har haft samma mobil i snart ett år är otroligt :P  Nu vill jag byta mobil för att jag behöver en mobil som e mer företagsvänlig!
Så valet ligger mellan en Iphone och en Blackberry bold.
Jag gillar blackberryns format och utseende, men iphonen är bäst när det kommer till apps...  Det lutar mest åt en iphone... just för att det finns så mycket till den. Men så är jag så otroligt barnsligt kär i just blackberryns utseende!
Så jag hittade en som e lik blackberryn men som inte e speciellt dyr, vilket passar mig bra just nu :)
och låt mig få vara tjej för en sekund:  den e ju så sööööööt oxå :D  hehe :P
Och så är uppkopplat mot facebook, twitter och msn hela tiden vilket e bra :)
Vad tycker ni om inq chat 3g?

Ringar med olika motiv och texter.

Ringar designade av Beathe Lindbye

Nu håller jag oxå på med ringar :)
Man kan välja att ha text eller motiv på ringarna.
Här ser ni en med texten: We belong to the music. We don't answer to you!  En med: döskalletjej med rosa rosett. Och en med texten: Jag är bara den jag är. Men den jag är, är underbar!
Ringarna kostar 50kr st.
Man kan välja nått av det ni ser här, annars kan ni få er egen text, t ex ett namn eller ett ordspråk eller nån annan text du gillar.
Är du intresserad så maila till beathe@beathelindbye.se

Nått som jag tycker flera borde leva efter!!

Jag är bara den jag är. Men den jag är, är underbar!

Man är bra precis som man är!

Mitt smycke jag har designat med det medelandet.
Smycke designat av Beathe Lindbye.


Hade ingen motivasjon....

men övertalade mig själv att jobba lite ändå :P Och det resulterade i lite smycken och några nya berlocker till armbanden jag gör :)


Berlocker designade av Beathe Lindbye
Berlocker designade av Beathe Lindbye

Smycken med namn:)

Här får du se lite av dom smycken jag gör med namn på.
Du får självklart välja själv vilket namn eller vilken text du vill ha, och har du en speciell font du tycker extra mycket om så kan texten skrivas med den stilen.

Är du intreserad av ett namnsmycke skicka ett mail till beathe@beathelindbye.se med dina önskemål, så skapar vi ett smycke till just dig eller nån du har kär.

Namnsmycke med ett namn: 120kr
Namnsmycke med tre namn: 150kr


Nytt t-shirt

En  ny t-shirt :)
239kr

En lila klänning kvar...

Jag har en lila klänning kvar i storlek Large, man kan välja färg själv på motivet och om man vill ha det fram eller bak.  Man kan välja att ha klänningen lång som ni ser på bild nr 2 och uppknuten som ni ser på bild nr 1.  En otroligt skön o mysig klänning att ha i sommar.
Klänningen kostar 349kr

Lite av mina kläder :)

Lite av mina kläder som jag designat motiven på :)  239kr st är priset.  Maila mig på info@beathelindbye.se om du är intresserad av att köpa nån.

Nu har dom kommit :)

Bättre sent än aldrig brukar man säga :)
Nu har dom äntligen dykt upp mina provdockor :)
Här ser man en av dockorna med ett linne där jag har målat motivet :)
Den kostar 239kr om man skulle vilja köpa den.
Alla linnen är handmålade så varje plagg är unikt.

Ny design på hemsidan.

Idag har jag gjort ny design på min hemsida, kände att det var på tiden att byta ut den gamla nu :)
Där kan ni oxå se mer av min konst :)
www.beathelindbye.se

UPS..... inte mina favoriter just nu..

Ja nu har det gått en dag och jag har inte fått mitt paket av UPS  dom åkte tillbaka till västerås igen med paketet. Så nån gång på fredag kommer dom.  Så det är bara att hålla ut :P
Tavla målad av Beathe Lindbye

Jaha.... då sitter man här o väntar....

Jepp väntar det är det jag gör nu....... inte speciellt kul måste jag säga!  Jag väntar på UPS som ska komma med mitt paket, mina provdockor.  Nån gång mellan 09.00 och 19.00 står det på deras sida att den ska levereras. 09.47 ska den ha lämnat västerås... så nu sitter jag bara här o väntar.  Ska på möte kl 17.30-21.00 så hoppas lixom att den kommer innan 17.15!
Det är så otroligt tråkigt att vänta!

Så förhoppningsvis får ni se lite bilder ikväll på mitt paket  :)
So long :)

Skräddarbyst och torso :)

Jag har nu beställt hem en skräddarbyst och en 2delad torso, så jag kan börja fotta kläderna lite snyggare ;)  Jag beställde dem i fredags och skulle helst ha haft dom redan i torsdags :p  Har jag tur får jag dom i slutet på veckan!  Jag vill ha dom nu, jag vill inte vänta längre :p
Visst är min skräddarbyst snygg :)
Skräddarbyst
2 delad torso
Ska bli så kul o äntligen få hem dom  :)

Lite smycken :)

Lite nya smycken på g :)  Just nu jobbar jag på flera armband :)
Charmsarmband/berlockarmband
Armbanden kostar 150kr st , och man välja själv vilka berlocker/charms man vill ha. Mejla till beathe@beathelindbye.se så skapar vi ett smycke speciellt dig :)

Ny tatuerad oxå :)

Jag har ju glömt berätta att jag precis har tatuerat mig :)   Jag har äntligen gjort en grej jag har velat göra  jätte länge!
Hathor heter hon och är den egyptiska guden för kärlek, musik och dans.   Och i min mening är det, det man ska leva för :)

Helsingborg

Har varit i Helsingborg och träffat familjen :)    Helsingborg är min favoritstad! Den är helt klart sveriges finaste stad!  Jag är väldigt fascinerad av gammal arkitektur! Gammal arkitektur med mycket historia!  Och det är Helsingborg helt klart! :)

Våren är hääär :D

Äntligen!  bara en månad för sent :p
Det är så härligt att äntligen se solen och marken :)