Love

Alex Beathe Dennis
Jag älskar mina två grabbar så oerhört mycket!
Det kommer alltid vara oss!

Besök från Norge.

Har besök från norge, min kusin är här. Så bloggen blir lidande. Jag vill blogga men det blir inte så. Men om några dagar kommer jag blogga som normalt igen :) Håll ut ;)

Angående lägenhets grejerna vet vi inte så mycket mer. Men vi hoppas! Så håll tummarna för oss ;)

Eskilstuna hedrade offren i Norge med tyst minut.

Kl 12.00 idag på fristadstorget i Eskilstuna hedrades offren i Norge meden tyst minut. Jag är ju inte hemma i norge och kan då inte delta där. Så när Eskilstuna skulle delta i den tysta minuten var det klart jag skulle delta där! Jag vill visa mitt stöd till alla hemma i mitt hemland! 

Jag blev oxå intervjuad av Sveriges Radio sörmland efter den tysta minuten.  Klippet finns här under. Lyssna gärna.  Blev oxå intervjuad av tidningen folket, dagens fråga var om rätegången som drar igång i norge idag.Drömmer om....

Drömmer om en lägenhet! ♥ Vi har inte sett den än men drömmer om den ändå :P   Hoppas så innerligt att vi får den! Perfekt storlek. Perfekt läge. Allt blir bara perfekt! :D  Hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas!!!!!!!!  Det finns två lägenheter nu som vi ska kolla på. Jag suktar mest efter den stora. Men det blir nog bra oavsett vilken det blir! :D

Men gaalet jobbigt att flytta... jag som har så lite saker ;P

Flytta?

Flytta ihop med en kille?  Ja vi får se i veckan, hur det blir :)  Jag o Alex ska kolla på en lägenhet. Hoppas verkligen den är fin, för då kan det bara bli perfekt :)

Ace of Hearts

Födelsedagspresent till mitt hjärta Dennis som fyller 21 idag :D ♥
Han fyller ju 21år i dag, och är nu laglig i USA. Där han nu kan spela och dricka alkohol, derav motivet.
Martiniglas och Ace of Hearts :)

Presenter :)

Ska strax iväg till Dennis o fira han, eftersom han fyller idag :)  Den stora är till  han :) Och den lilla är till Jessica som fyllde igår.

Ord känns fattiga.

Jag vet inte vad jag ska säga. Jag vill inte tro det jag ser på tv. Minst 91 döda efter terrordåd i oslo fredag eftermiddag!  Det är hel ofattbart! Det här är sånt som inte händer i Norge. Det händer inte i Oslo. Det får mig att tänka på USA och film. Inte verkligheten i Oslo! Jag vet verkligen inte vad jag ska säga.  

Jag är glad jag åkte hem i torsdags och inte i fredags, som jag egentligen hade tänkt. 

Det er så utrolig sykt det som har skjedd! Jeg tenker på alla pårörende. Alle som befinner seg i oslo by. Alle i Norge. Ta hånd om hverandre!  

Jeg er veldig glad for att alle mine venner og familje som befinner seg i olso, er  i godt behåll! 

Jeg vet ikke va mer jeg ska si. Det finnes ikke ord som rekker till.  Dette er en sorgens dag.


GoOoOod Morgon!

Aaaah vad bra jag har sovit i natt :D Ah min älskade säng!!  Den är såå skön :)  Har ju vaknat nån gång av ovädret och åskandet. Men jag har legat säkert i min säng så det har varit lugnt ;) 

Jag var egentligen sugen på att ta nån öl idag, men detta vädret får mig att vilja stanna inne! Så tror det blir så. Stöda o fixa lite. Sen måla lite :)


Hem ljuva hem!

I'm hoooooooome!!!
Så otroligt skönt att vara hemma igen! Hemma i min egen läghenhet! Min egen toa, min egen säng, min soffa! Är det nått skönare än att komma hem till sitt eget hem efter en längre resa? 

Iallafall så ska jag spendera kvällen helt själv :)  Skönt att få vara ner efter resan. De blev inte mycket ensamtid när jag var i norge.  


Det borde vara olagligt!

Det borde vara olagligt att röka. Iafall när man åker en fullpackad buss!!!  Att gå av bussen för att röka när den står still i två minuter, är inget jag gillar. För det luktar så föfärligt äckligt när dom kommer tillbaka! Fy usch och blä!!!!

Jag ångrar mig!!!!

Jag ångrar mig! Jag vill inte åka swebus längre! Jag vill åka bus4you! Killen nsom jobbar på bus4you e såå snygg :P Jaja :P

Soooo Dangerous!

So so so so sooooo Dangerooooooouuuuus!

Tipptopptipptopp tipptippetitopp

Jag sitter här med en låt klistrat fast i mitt huvud.  Mickes clubhus' låt. Tipp topp tipp topp tipptippetitooooooooppp hmhmhmhmhmhmhmhmh tralalalaaa....   Den vill inte försvinna ur mitt huvud! :/    Men får väl se det positiva idet...  det finns värre låtar som kunda ha fastnat istället :P  haha


Puss o godnatt mina söta :)

Mitt Älskade kontor!

Mitt älskade kontor. Har faktiskt ändrats endel sen början :)

Så här såg det ut i början. Lite tråkigt kanske. Men bra jobbade jag där :)

Senaste gången jag fottade kontoret ordentligt. Kanske var november.

Så här ser det nästan ut nu. Samma vägg som förra bild men lite omgjord ;)

Ska ta lite nya fotto när jag kommer hem :D

Are you kidding me?

När lämnar jag gjövik? Jo imorgon, torsdag.  Vad är det för affisch jag möts av? Jo, Bergströms Tivoli på Gjövik torsdag-söndag :P  Det e så sjukt att jag bara träffar dom när jag är i norge, men aldrig hemma i Eskilstuna. Där dom hör hemma. Hehe.  Men ingen Peter där idag.


We meet again!

Denna gång på Gjövik :P

Förra gången på Otta, Oktober 2010

Konstigt nog ser man inte till dom i Eskilstuna :p

Låååång

Det här kommer bli en lååång dag.  Imorgon ska jag ut o resa. Vart undrar ni. Ja det får ni se imorgon :P

Allt är möjligt!


 • Handling är skillnaden mellan dröm och verklighet!·
 • Framgång är aldrig tungt att bära!·
 • Allt är möjligt. Det omöjliga tar bara lite längre tid.·
 • Be inte om medvind - lär dig segla!·
 • Sinnen är som fallskärmar. De fungerar bara när de är öppna.

IKEA med syrran :)

Var ju på IKEA här för ett par veckor sen snart.  Kollade inter inspiration och inredning till butiken (ja jag vet det är tidigt att börja med det, men lika bra att börja nu :P ). Sen fick jag oxå äntligen tag i 80st pluppar till mina billy bokhyllor som står på "lagret". Så snart ska ni få se slutresultatet av det oxå :) Alltså lagerhörnan :) 

Men här är lite bilder från IKEA västerås, erikslund, vistelsen :)

Butiks fasader.

Sitter som vanligt o letar inspiration till Butiken :) Här är lite olika fasader och syltfönster.
Jag vill ju inte påstå att alla är lika bra, men inspiration kan man hitta överallt. Det är en fasad här som jag verkligen är kär i och vill ha som min butiks fasad. Men jag berättar inte vilken det är. Ni kanske kan gissa ;)

The Studio?

Ni som varit på det studio, ni har sett deras vita rokoko soffor. Vackra varelser ;)  ÄR det nån som vet var de finns att få tag på, eller liknande soffor? 


Regn Reng o ännu mer regn!

Vart tog sommaren vägen egentligen?  Känns som att det är höst. Litet tidigt kankse med tanke på att det är JULI! Jaja inte mycket att göra åt saken. Njuta av livet kan man göra ändå :) 


Bjuder på lite underbar musik ;)  The Lonely Island - Jack Sparrow

Halsband.Örhängen.Armband.Nyckelringar

Döskalle smycke av Beathe Lindbye.  www.beathelindbye.se www.beathelindbye.blogg.se www.b-love.seHalsband från www.b-love.se design beathe lindbye amor vincit omnianamnsmycke, namnhalsband av beathe lindbye b love www.b-love.se www.b-love.se namnsmycke av beathe lindbyesmycke av beathe lindbye halsband amor vincit omniaHalsband av beathe lindbye www.b-love.seHalsband från www.b-love.se design beathe lindbye amor vincit omniaHalsband från www.b-love.se design beathe lindbye amor vincit omniaHalsband från www.b-love.se design beathe lindbye Armand från www.b-love.se design beathe lindbye Namnsmycke, armband med namn.Puss munn, läpp avtryck, gjorda av beathe lindbye smycken. örhängen.glass örhägenglass örhängenglass örhängeglass örhängenvinglas markörer av beathe lindbyeVinglas markörer av beathe lindbyevärldens bästa mamma halsband

Mexi, Angel, Lola med flera!

lolly by beathe lindbye www.b-love.sewww.b-love.seLolly by Beathe Lindbye www.b-love.seangel by beathe lindbyebalettskor by beathe lindbyelola by beathe lindbyeMexi by Beathe Lindbye www.b-love.seAngel - svart by Beathe Lindbye www.b-love.sewww.b-love.sedreamer by beathe lindbye www.b-love.sedreamer by beathe lindbye www.b-love.se

Dagens butik inspo!

Dagens tema svart, vitt o rött :)

B Love eller inte?

Jag har bestämt mig, 99% säker iallafall.  Jag kommer byta namn på företaget. Anledningen till att jag vill byta namn på företaget är den fysiska butiken.  Jag vill ha ett namn som funkar på alla språk, som är lätt att säga.  B Love är inte det. B Love är alltid B Love på alla språk oavsett hur du vrir o vränger på det.  Jag vill ha ett namn man an läsa o säga på alla språk. Jag har stortsett bestämt mig för vad det nya kommer bli, men berättar för er lite senare. Om nån vecka eller så. Jag vill lixom "smaka" lite mer på det, och vara säker på att jag gör rätt val!  Det känns iallafall bra nu :) Känns mera mig :) Nått jag vill bygga mitt varumärke på :)

Kiss

Kolla snyggingen i ett av mina plagg :)
Hot hot hot ;)
Just den här modellen finns inte längre, men du kan köpa motivet på andra plagg på www.b-love.se

Bra val.

Jag är glad jag valde att stanna inne idag.  Nu ÖSER det ner utanför! Så sitter nu o ritar utan dåligt samvete :P
Mer får ni inte se än, för det är hemligt ;)

Pärm och skissblock :D

Har införskaffat mig ny pärm och nytt skissblock :)
I denna pärm ska ALLT som har med butiken och planerandet sitta :)
Så alla ideér, skisser och info som har med butiken att göra hamnar där :) Allt på ett ställe :)

Och det sitter redan lite papper där :) Jag håler oxå på att rita lite klänningar som oxå kommer hamna
i pärmen :)

God Morgon.

God Morgon alla där ute :)
Vilken härlig dag? Här är det totalt mulet och regnar. Min moster, hennes man och jörgen skulle iväg på någ grej idag, så dom skulle släppa av mig nere i gjövik. Men jag är inte riktigt sugen på att spendera dagen på gjövik när det regnar, utan nån jacka och när jag kankse skulle varit ute hela dagen. Nej. Så jag valde att stanna hemma(hos min moster) och inne istället :) Första gången jag är själv sen jag kom hit för 11 dagar sen. Så idag tänkte jag jobba lite :) Har nån födelsedagsgrej att fixa :) Lite kläddesigner jag sitter o ritar på oxå :)  Med tanke på vädret, så är det en perfet dag att sitta inne o jobba istället :)

Hoppas ni har sol och underbart där ni är :D

Puuuuuuuss

Förnekelse, min bästa vän?

Bestefar dog  förra onsdagen, 6 juli. Värdlens bästa Bestefar(morfar)! Jag gråt lite den onsdagen, men jag "stänge" lixom av så jag kunde packa o ordna allt innan jag behöde åka till Norge. Jag sitter här nu 9dagar senare utan att ha gråtit. Jeg ser alla runt mig gråta hela tiden. Det kom några få tårar när vi skulle in o kolla på han innan dom satte på kistlocket, det var lite jobbigt.  Men det är allt. Snackar vi förnekelse här? Svaret är nog ett stort fett JA! Vi har alltid haft ett nära band Bestefar o jag. Jag är första barnbarnet, och har alltid varit hans ögonsten!  

Hur begravningen kommer gå idag vet jag inte.  Men troligen kommer jag väl inte gråta där heller....  Jag är rädd för att när jag kommer hem till etuna, kommer det explodera i mitt ansikte! När jag har lämnat familjen och är själv igen. När jag är ensam och kan slapna av. Då kommer jag nog inse vad som har hänt, att han e borta och då kommer nog paniken hoppa på mig med all sin kraft.

Att se min familj vara så ledsna är oerhört jobbigt. Jag har aldrig någonsinn sett min Bestemor (mormor) gråta. Det är så hjärtskärande o se hur ledsen hon är!  Men jag fryser till is när alla börjar gråta, jag klarar inte av det. Och jag kan inte ens vara ett stöd för dom.  Jag känner mig så otroligt taskig, men jag klarar det inte! 

Idag är ju som sagt begravningen... jag slåss med mig själv. Jag vill ju gå för det e ju bestefar, men på ett annat sätt vill jag inte gå! Bestefar är ju inte död... 

Förnekelse ja, det ÄR min bästa vän!


Begravning.

Imorgon. Imorgon begravs min Bestefar (morfar).
Ingen aning om hur jag kommer hantera detta. 

Jag är tacksam för all tid vi fick, och alla minnen!
Jag saknar dig!

Onsdag?

Jag tror det ær onsdag idag men ær faktiskt inte sæker... :P  Haft møte med præsten idag infør morfars begravning på fredag...

Nu ska jag sova. Ær sluut efter dagen!

Ha det supert dær ute nu alla underbara :)


Rösta :)

I och med att jag ska öppna butik o så där, så är jag inne på att byta namn på företaget. Vad tycker ni?  Rösta för er favorit! Kommentera oxå gärna! :)

Jag har bestämt mig!

Jag har kanske glömt berätta för er, att jag har bestämt mig! Och vad har jag bestämt mig för? Jo, nu ska ni höra. Jag har bestämt mig för att öppna min egen butik :)  Det ska inte längre bara vara en dröm! Om ca 2år kommer det bli verklighet! Ni kankse tycker två år är lång tid och undrar varför. Orsaken är att jag börjar plugga i höst. Jag vill inte bara lägga ner halva min själ och halva min tid på butiken. Så jag väljer att lägga öppningen till sommaren/hösten 2013! Då hinner jag plugga klart och hinner lägga ner HELA min själ i butiksprojektet!  Hinner planera allt och producera allt i tid :) Mitt sortiment kommer utökas med mycket roliga saker :D  Men fortfarande ska allt va min design! 

Så (om man bortser ifrån några rikitgt trista händelser senaste veckan) flyter jag på rosa moln och är kär för tillfället :) Att man kunde känna denna känslan för nått sånt här trodde jag inte, men det kan man alltså :) Jag är kär i min butik :p Så tiden framöver kommer gå åt på studiebesök, letar interiör, levernatörer, ska på mässor osv osv. Ska bli så himla kul! Och här kommer ni få följa min resa,drömmen om butiken,  från dröm till verklighet!  :D

Jag är glad jag INTE är blyg! För då hade jag fortfarande stått på Oslo S!

Jag ska nu berätta om min resa från Eskilstuna till Gjövik i torsdags. Eller egentligen min resa från Oslo till Grefsen! En resa som inte var särskilt rolig! Och speciellt inte när ens Morfar dog dagen innan.

Jag åkte ifrån Etuna 08.15 med buss för att sedan byta buss i malmköping för att sen byta till tog i flen. Då fick man sitta lugnt en stund innan man kom till lilleström och var tvungen att byta till buss där för att komma sig in till oslo. Hela oslo är ett stort byggfält just nu. Och banverket håller på o rustar upp tågbanorna inne vid sation, därför går det inga tåg där.  

När vi bytte till buss i lilleström blev vi nästan 15minuter försenade därifrån. Jag satt där då och började bli rejält stressad för jag hade bara 35minuter mellan tågen, om vi hade varit i tid. Och jag hade ju fått höra att det var jätte kaos inne på oslo s, och att bussarna gick i från sjösidan. Så jag hade sett för mig att jag skulle behöva springa jätte långt för att hämta ut min biljett, för att då springa tillbaka och troligen missa tåget. Men som tur var, va vi 15min tidiga in i oslo! Så jag hade hela 45min till nästa tåg jag skulle med.

Det första jag då gör är att hämta ut min biljett i en biljettautomat. Jag kollar på biljetten och där står det buss för tåg avg: 15.40. Vilket det oxå stog på internet när jag beställde. Jag var inte helt hundra på vart bussen skulle gå ifrån så jag började leta info. Den ENDA infon jag hittade var en stor planch, en ritning över tågperrongerna. Der stog det uppritat vart buss för tåg skulle gå. Jag var då ganska hungrig för jag hade bara käkat en liten grillkorv strax innan åtta den morgonen, så jag gick o köpte mig boller med bolle smak ;)

Då var det ca 30minuter kvar till bussen skulle gå. Jag hade inget att göra så jag gick ner dit bussen skulle gå. Jag ställde mig och kollade på köerna en stund. När det är nästan 20minuter kvar går jag fram till en av grabbarna som håller koll på köerna.
Vårat samtal går lite såhär:
Jag: Vilken kö ska jag stå i om jag ska till gjövik/grefsen?
Han: Den bussen gick för ca fem minuter sen. Så du får ta nästa buss som går om en timme!
Jag: VA? men på min biljett står det 15.40! Hur kan bussen gå innan det?
Han: Nej den bussen gick för fem minuter sen så du får helt enkelt vänta en timme tills nästa buss ska gå.
Jag: Men hallå. På min biljett står det 15.40. Då ska bussen gå 15.40. INTE INNAN!  Jag ska till GJÖVIK.
Han (bläddrar lite i sin bok): Nej, det ska inte gå nån buss till gjövik nu eller sen.
Jag: WHAT? Det står ju BUSS för tåg på min biljett!
Han: Jag vet inte varför. Men det går ingen buss.
Jag: Jaha.. så vad gör jag nu då?? på min biljett står buss för tåg kl 15.40, så vad gör jag nu????
Han: Nej jag vet inte. Gå fram och prata med dom i NSB kläder där framme, dom borde veta mer.

Jag går vidare fram till några grabbar i NSB kläder, och så här går vårat samtal:
Jag: Hej, jag ska till grefsen med buss för att ta mitt tåg därifrån. Men killen där nere säger att det inte går buss.
NSB kille 1: Nej det går ingen buss till grefsen så du får komma dig dit själv.
Jag: Ehm, men det står BUSS för tåg på min biljett.
NSB kille 1: Hmm, konstigt för det ska inte gå buss.
Jag: MEN det står ju det på min biljett!
NSB kile 1 roppar dit NSB kille 2
NSB kille 1: Det står buss till grefsen på hennes biljett, men det går inte buss dit va?
NSB kille 2: Nej det går ingen buss dit. Du får ta dig till grefsen själv.
Jag: VA? Men... det står ju buss för tåg på min biljett som jag srev ut för 15minuter sen.
NSB kile 2: Du måste ta t-banen till grefsen själv. Du måste komma dig till grefsen själv!
Jag känner då hur jag är nära på att börja gråta! 'Det var inte direkt det här jag ville mötas av just den dagen!
Jag: Men jag vet INTEvart t-banen är! Och jag vte INTE var grefsen är! så va gör jag? 
NSB kille 2: Gå till dom NSB klädda där borta så säger dom va du ska göra.

Jag går tillbaka, men ser ingen NSB klädda, så frågar tre flytåg damer (vet nu i efterhand att flytoget inte har nått med nsb att göra!)  Idet jag försöker ställa min fråga om vad jag ska göra. Brister det för mig och jag klara inte hålla tillbaka mina tårar längre. Tjejerna svarar att dom inte riktigt vet, men dom ska ta reda på det!  Då är det ca bara 10 min kvar till kl är 15.40.  Tjejen som gick iväg kom snabbt tillbaka och säger att det är rätt. Jag ska ta t-banen själv till grefsen. Jag smågråter lite och får fram: vad ska jag göra? jag vet ju INTE vart t-banen är och jag vet INTE vart grefsen är!  Då säger ena flytåg tjejen att jag följer med dig hela vägen till t-banen och visar dig vilken linje du ska ta och vart du ska gå av. Vi kommer fram till t-banen och kollar på kartan. Står det grefsen nån stans? NEJ det gör det inte! Då springer tjejen iväg och frågar hon som satt i kassan. Vi hade rätt linje, den gick till grefsen. Och när vi kom dit så säger dom grefsen i högtalarn, hade damen i kassan sagt.  

Jag är så tacksam för flytogs tjejens hjälp! Eller dam kanske man ska säga för hon var 40+. Hade det inte vart för henne, vet jag inte vad som hade hänt! Jag hade nog brytit ihop REJÄLT inne på Oslo S kan jag lova!!

Jag sätter mig på linjen mot storo och är jätte stressad, rädd och ledsen. Jag har fem säten för mig själv. Jag sitter och kramphåller min resväska i ena handen och ramphåller min tågbiljett i höggsta hugget i andra handen. Jag tror nästan jag skakde där jag satt. Satt o kollade mig runt med världens mäst skreckslagna blick. Jag sitter o kollar på kartan efter grefsen. Men det sår inte. Och jag har ingen aning om det är fem minuter dit eller om det är 35minuter. Och känner att den här kännslan vill jag inte sitta med, så jag frågar nån.  Jag frågar då ett par damer mitt emot mig om tåget går till grefsen. Och svaret är ja. Då säger dom att jag ska gå av på storo og gå upp en liten bit så är jag på grefsen. Precis då ska vi åka iväg från en hållplats och på skylten inne i tåget står det storo. Så jag säger, men nog en skräck/rädsla i mina ögon som dom ser, så jag skulle gått av här???? Dom svarar jätte lungt och betryggande nej, nej, du ska av på storo som är sista hållplatsen. 

Vi kommer fram till storo, som är sista hållplats. Där skulle oxå grefsen vara. Sa dom det? NEJ! Hur F*N menade NSB att folk skulle hitta dit själva?? Vi går av och damerna säger, jätte lugnt och betryggande: det tegelhuset där borta, dit ska du. Du går upp den trappen här borta, och ser du folket som går på den vägen? Den vägen ska du gå och då kommer du till grefsen station. 

När jag kommer till trappan står det en skylt, Ska du med grefsen tåget?  Sen står en pil ritan så man visste vilken väg man skulle gå. Där var det ca 50meter kvar till Grefsen station....  Då var man ju typ framme så då var det ju läge med lite skyltning va? 

Jag hade nog kankse varit lugnare om det hade varit andra omständigheter.  Hade jag inte suttit på tåg sen kl åtta. Hade jag inte varit jätte stressad för att jag absolut behövde komma mig med det tåget.  Och om min morfar inte hade dött dagen inann, vilket kanske var den största orsaken till att jag reagerade som jag gjorde.

Jag är otroligt tacksam för att jag inte är blyg och vågar gå fram till folk och fråga! Annars hade jag nog fortfarande stått på Oslo S!


Det här gick ju bra?

Eller inte riktigt...  Jag har nu försökt i snart tre timmar att skicka ett ganska så långt klagomål (nästan 3 a4 sidor :P  ) till NSB, norges SJ för dom som inte vet. Men det går inte. Jag får bara till svar: Teknikst fel. Konstigt? Dom vill väl inte ha några klagomål :P  För att jag kom mig hem till Gjövik igår var bara tur. Det var iallfall INTE pga NSB!! Jag orkar inte förklara vad som hände just nu, för det kommer bli ett galet långt inlägg! Som sagt får NSB ett klagomål på 3 A4 sidor av mig så :P 


Hemma hos Mamma.

Jag är hemma hos mamma nu. Hemma och bara umgås. Känns som att det räcker just nu.  Har med mig lite grejer så jag kommer jobba med smycken medans jag är här.  Jag kommer blogga, men jag vet inte hur mycket dom kommande dagarna.
Angel - svart by Beathe Lindbye www.b-love.se

Ett tangentbord utan ord....

Jag sitter o stirrar på tagentbordet och vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det här är jobbigt. Rikitigt jobbigt. I går dog min Bestefar, min morfar.

Mamma ringde mig i söndags och berättade att Bestefar hade fått slag (kommer inte riktigt ihåg om det var just det) så han låg på sjukhus och det var allvarligt, han hade bara några dagar kvar.  Sen i tisdags säger dom (sjukhuset) att dom har börjat leta plats åt honom på ett ålderdomshem, så alltså var han bättre?  Jag skulle egentligen ha åkt till norge igår, men jag o mamma diskuterade lite och kom fram till att jag kunde komma på måndag istället. Eftersom han då var bättre kunde jag gå i dopet till två av mina bästa vänners dotter på lördag. 

Men han höll inte ut och igår tog han sitt sista andetag. Jag var inte där men han hade iallafall familj runt sig.  Jag är ändå glad jag inte åkte igår, för jag skulle inte vilja få reda på att han var död medans jag satt på något tåg. Jag skulle ändå ha kommit ca 9timmar för sent. 

Just nu sitter jag i Hallsberg. På väg mot Gjövik. På väg hem till familjen. 

♥Jag o Bestefar ♥


Några dagar utan bredband känns som en livstid!

Jag har inte haft tillgång till internet på några dagar, det är därför det inte hänt nått i bloggen.
Har inte tid att blogga just nu. Men då vet ni :)

Nyckelringar

Nyckelringar 50kr st.