Remeber Love!

Nu finns denna skönhet att köpa här!

Hejhopp :)

Jag lider av en enorm bloggtorka för tiden, därav dålig uppdatering här.   Det är så mycket med huset och utställningarna, så har inte direkt känt nån inspiration för att blogga.

Några nya alster har det dock blivit :)  Har inte tid att lägga upp alla just nu, men tänkte ni skulle få se ett nytt alster iallafall :)


Hon verkar ha blivit den nya stor favoriten :)  Vilket är kul. Jag är riktigt nöjd själv, o då är det kul att andra oxå tycker om den :)  

Nu ska jag sätta mig o jobba lite med webshoppen. Hoppas annars ni har en fortsatt trevlig helg :)

Goooooood Moooorgooon!

IOdag var det skönt att gå upp, för första gången sen vi flyttade in i huset! Igår var den värsta kan jag ju säga!! Att vakna till 14,1grader i sovrummet, och resten av huset för den delen, är INTE kul!!! Jag hatar att frysa, det är absolut nått av det värsta jag vet! Men idag var det 19,4grader :D Så mycket bättre :D  

Idag ska jag fokusera fullt på att få klart mitt kontor! Jag har 13 tavlor som måste vara klara på torsdag!!! Och jag kan inte fokusera om kontoret inte är klart. Jag behöver verkligen ett ställa att jobba på nu när det är så mycket som ska göras! Men förhåppningsvis blir det klart idag nånggång, och jag kan börja jobba redan ikväll :)

Så innan det blir några nya kreativa alster eller husbilder här på bloggen, bjuder jag på en gammal låt från min tid på högstadiet :) Sisqo- Thong Song. 

Hoppas alla får en underbar dag! Puss o Kram till alla er från mig :D
Till er som inte kan komma på utställningen..

Vill ni se vilka tavlor som finns med?  Det kan du göra HÄR.  Där kan du tillomed beställa hem ditt alldeles egna exeplar av nån tavla :) 
Jag har blivit censurerad :O

För första gången har jag blivit censurerad ;)  En av mina tavlor får inte va med på utställningen.
Så den här skönheten kommer ni inte att få se på utställningen tyvärr.
Hon var för naken? Gränslade gitarren för aggresivt? Hihi. Iallafall, ni kan se den här :) Eller köpa den här! :)

1 Mars

Gud va tiden bara flyyyger iväg. Idag är det 1 Mars, vilket betyder att idag hängs mina tavlor på Friskis & Svettis Eskisltuna :)  Så är ni nyfikna på att kolla, kika förbi där i Mars :) 

Jag sitter på  friskis just nu och väntar på att kansliet ska bli klara med sitt möte.  Ca klockan ett(kanske blir tidigare med tanke på att jag är här nu redan :P )   ska jag träffa Sara, och då ska vi hänga upp mina tavlor :)  

Här är en beställning jag hållt på med i veckan.  Här är den inte klar än,bokstäverna har inte fått sina färger än.  Det roliga här är att man ser tavlan jag målat över igenom det vita :) Man såg det lite bättre i verkligheten. Så där har jag en ny tavel idé :)