Jenny :)

Här är hon. Den übersnygga Jenny.
Jag var rädd för att bilden skulle bli misslyckad. Eftersom jag var sååå inspirerad och ville så mycket. Då är det lätthänt att det inte blir så som man vill och att man överarbetar bilden. Men jag är jättenöjd! Sen är ju det här bara "skissen" i a4 storlek, så när det blir en tavla på 70x100cm blir uttrycket nog lite annorlunda. Men jag är supernöjd :D

Ny header

Så då va jag klar med headern. Den blev ganska enkel. Men jag är nöjd ändå ;)

Goodmorgon :)

Här sitter jag nyvaken. Klockan blev närmarfe halv åtta innan jag la mig imorse... hehe. Och känner jag mig själv rätt kommer det bli samma visa ikväll/natt haha :P Jag trivs för bra på mitt kontor helt enkelt ;) haha. 

Nu ska jag fortsätta rita. Ska pilla lite mer på Jenny bilden. Sen ska jag sätta mig o rita den där nya headern, som jag tänkte göra igår,  men det var nån annan bild som tog mitt fokus i går ;P hehe

Nähäpp

Det här går inte! Nu måste jag släppa taget om pennor och papper! Kl är 06.45. Det skulle ju va bra o sova lite oxå ;)  
Men jag har inte riktigt kunnat släppa Jenny bilden... Så skissarna är typ klara. Nu håller jag på o färglägger dom i paint. ;)

Ny bloggdesign...

...igen!  

Sista veckan(veckorna)  har jag bytt design ofta och gjort om dom flera gånger. Jag har inte riktigt varit nöjd. Inte helt hundra.  Men nu känner jag mig ganska nöjd :) Iallafall för stunden hehe :P Ska bara fixa ny header så blir det här topp :)  Mina färger går ingen i hela bloggen, rött-vitt-svart. Och jag älskar rutigt, så vad kunde va bättre som bakgrund? ;)Otroligt vackra Jenny!


Jag
sitter här och ritar :D Vilken kännsla, att äntligen få sätta sig vid ritbordet (okej jag ljuger, skrivbordet) och rita igen efter månader utan möjlighet! Och det kan ju inte bli så mycket bättre när det är en bild på snyggaste tjejen jag känner, Jenny, som ritas. :) 

Jag sitter och gör en skiss som kommer bli en STOR tavla sen :) (typ 70x100cm eller kanske ännu större). Jag såg en bild på Jenny för några månader sen som bara skrek till mig! Jag blev så otroligt inspirerad av bilden! Och Jenny är så otroligt vacker, så hon är inspirerande bara hon :) Sen dess har jag längtat till då jag äntligen skulle få göra min tolkning av den :)  Så jag hoppas slutresultatet blir bra :D 

En liten preview ;)


Äntligen :)

Nu har man kommit i fas ( som folk brukar säga :P ). Nya lägenheten är nu i princip klar :) Och det bästa av allt är att i torsdags  blev mitt kontor klart :D  Jag är överlycklig! :D Jag är supernöjd kan jag ju säga!  Jag behöver egentligen större plats, men nu är det som det är. Och jag är nöjd ändå  :) Jag trivs jätte bra därinne (eller härinne för jag sitter ju på kontoret nu)! Bara det att ha en dörr på sitt kontor är underbart! hehe :)  Här kommer et spenderas X antal timmar :) 

Jag sitter just nu och ritar. Ska börja på lite nya skisser till en utställning 2012. Var på möte angående det igår, och det lät positivt :) Så detta kommer bli kul :)  Och överraskande nog passar mina färger in perfekt där ;)  Mer kan jag inte säga just nu.

Tänkte bara visa en liten bild på kontoret hur det blev. Flera bilder kommer sen :)
Love B 


Födelsedag!

Idag är ingen vanlig dag, det är min födelsedag ;)  
Vakna med huvudvärk och ont i ryggen. Hur kul är det på en skala egentligen? Jaja.... Det går väl över får vi hoppas :P  Idag ska jag fortsätta plocka här hemma. Det e ju kvar massor att göra och torsdag kväll måste allt va klart. I helgen ska vi ha fest och familje"kalas".  Då ska allt va klart, så är det bara! :P  Så det blir ingen lugn dag direkt. MEn jag ska roa mig lite oxå :)  Ska umgås med min finaste Tiina och hennes lilla Tyr, som jag inte träffat än. Kommer bli mys :) 


Kaos på kontoret

Ett smärre koas på mitt kontor :P  Håller på att sätta upp hyllor :)   Snart klar :)

Hyllplanen tog slut.

skohylla
Jag har idag fixat med skohyllan i nya lägenheten. Men hyllplanen tog slut, så nu ser det ut så här. Det kan det ju inte göra,  jag har ju mer skor ju :P 

Det tråkiga e ju bara det att det är så gamla skåp. Och hålen i sidorna är platta. Inte runda. Nej platta. Vi har varit runt o kollat i byggvaruhandeln efter platta hyllhållare, men det finns inte att få tag i. Har surfat som en tok efter det på nätet  men hittar inga!!!  Jag har 15 extra hyllplan som jag köpte när jag bodde i förra lägneheten, men där var det relativit nya garderober. Där var hålen till hyllhållarna runda. Så här står jag med 15st hyllplan men inga hyllhållare som funkar :/  Otroligt störande måste jag säga. Det får nog bli en vända till hyresvärden imorgon och kolla om dom kankse har extra hyllhållare! Eller om man får borra hål så dom runda funkar.  Dock är skåpen så porösa så känner egentligen att det är en mindre bra ide.  Men lösas på nått sätt måste det göras. Jag måste ju få plats med alla mina skor :) hihi

Blir man nångång klar?

Det kan mna ju undra :P  Jag håller på o packar upp fortfarande. Känns ju som att mna aldrig kommer bli klar :P

Bibliotekshörnan börjar ta form. Man kankse inte tror det, men det var et OTROLIGT  pusslande för att få plats med alla hyllor. Men nu är det perfekt :) Det enda är att cd hyllorna har fel färg, och två av hyllorna inte är färdigmålade. Men det kommer, det kommer ;) 

Här ser ni hur biblioteket såg ut för en liten stund sen. Nu står det faktiskt lite mer böcker i hyllorna :) Måndag.

Vad har då hänt senaste veckan?  Sen jag skrev senast. Jo vi har nu flyttat  :) Äntligen :)   Vi var på besiktningen och fick nycklarna förra måndagen. Såklart vaknade jag den morgonen med halsont och bara nån timme efter det så hade jag feber. Snacka om perfekt timing alltså! Jag har inte varit sjuk på länge, så blir jag sjuk samma dag som vi ska börja flytta, Jo men tack hörrö du. Men jag har inte legat i sängen o kurerat mig, nej absolut inte. Jag har burit och burit och burit ännu mer. Dock har det gått lite segt ;) hehe
Eftersom jag inte riktigt var i topp form, så blev det inga förebilder på lägenheten.  Så tyvärr finns det inga foton där ni ser rummen tomma. Men det kommer finnas foton med massa kartonger ;p och sen det färdiga resultatet.
Vi är inte klara än, men det kommer :) Nu ska jag iväg o jobba lite på Friskis.  Efter det ska jag fortsätta plocka i lägenheten :)
Puuuuuusss