Julklapparna...

Köper du här:  www.b-love.se

Nattens kration :)

Här är resultatet efter nattens jobb :) Känner mig ganska nöjd! Hoppas Leffe kommer gilla någon av skisserna, för det är ju ändå för hans skull jag gör dem.  :)
Snöstormen är oxå över vilket e ganska fint, då kan man gå ut ur huset idag utan att man får ont :p Ha en super bra dag alla :)

Det här är ju GAAAAALET!

Jag vill inte va en av alla dom som överallt har ventilerat sin panik över snön idag! Men jag stog nu o kollade på snödrivorna utanför mitt fönster......
Jag vet inte om ni ser så bra på bilden men det är sjukt stora och höga snödrivor! Och tänker man på att det är första snön och det har snöat mindre än en dag.... Det är ju helt galet!  Jag tror aldrig jag har varit med om en sån första snö, att det har snögatt så mycket, och absolut inte her i sverige! Inte ens när jag bodde hemma i norge var det så illa när första snön kom! Där kom snön i oktober och låg till april, det är nått jag älskat med sverige och den stan jag bor i att här har vi snö i nån månad kanske två, men det känns som att den vintern jag är van vid från norge har följt efter hit till sverige... (inget jag gillar egentligen! men nu skulle jag inte klaga :p )  Det jag ville fram till var just hur sjukt mycket det har snöat på bara en dag! Igår vid den här tiden kunde jag inte i min vildaste fanatsi tro att det skulle va såhääär mycket snö under 24timmar senare.... En positiv sak idag är iallafall att jag har fått använda min Sorel skor ute i snön :) Bara väntat en månad så ÄNTLIGEN :D Till er som funderar på att köpa Sorel, så säger jag köp! Dem är underbara! Och snygga o mysiga :)  Nu ska jag sova och hoppas det inte är storm när man vaknar så man kankse kan gå ut ur huset utan att det gör ont :P  God natt på er alla söta :)

Döskalle, rosor och katy perry!

Sitter och jobbar för fullt till Katy Perrys nya låt firework! Jag e förälskad i den låten! Jag tycker hennes två sista låtar har varit sådär, absolut inte lika bra som låtar från första albumet! Sen hörde jag den nya låten i söndags när hon spela den på Mtv's EMA och blev såld påengång! Lyssna på texten! Den e så bra!


Snart e jag klar, och jag känner mig ganska nöjd :)
döskalle och rosor av beathe lindbye

Måndagens resultat

Jag e ganska så nöjd med resultaten efter måndagens ritning :)  Jag blev klar med ett par skisser, och här får ni se resultatet av den ena. Nu ska jag vila lite på soffan efter en hård dag i västerås! Sen ska det ritas ännu mer :D Är så glad för att inspirationen verkligen brinner inom mig nu :) Jag tror Leffes tavla kommer bli superbra ! :D

Döskalle rosor av beathe lindbye     Roses skull

Jobbarlördag :)

Nu har man äntligen börjat få iordning saker här hemma, så nu är kontoret iallafall städat :p Så nu känner jag mig lugn i själen så jag kan slappna av och inspirationen får infinna sig :) Så ikväll blir det inge party för min del, här ska det jobbas :)  Har ett par skisser som ska göras klara och föras över på linnen, jag känner mig otroligt nöjd med den ena skissen och hoppas verkligen slut resultatet blir lika bra på linnet eller ännu bättre! :)
Tavla målad av Beathe Lindbye