Friskis & Svettis VIP dagar 2011

Vilken helg! Helt underbar har den varit! Det är alltid kul att få umgås med friskis familjen lite utanför Gymväggarna :) 21st värdar var vi som åkte från Friskis & Svettis Eskilstuna, kl 06.58 gick tåget lördag morgon. Omänskligt tidigt en lördag menmen:p Vi ankommer GIH ca halv nio där vi då får frukost :)  den satt ganska bra kan jag säga :D Jag började schemat med ett FLEX pass, jag älskar FLEX! Och spår har det satt, mina framsida lårmuskler har blivit några centimeter kortare, jag kan knappt resa mig eller sätta mig :p hahahahah
Sen var det en föreläsning med Anna Ivarsson, friskis general sekreterare, om Träning och Trender, en helt oki föreläsning. Efter det var det Martin Lidbergs föreläsning :) Och shit vilken föreläsning! Han är bra alltså! Jag är imponerad av vad han har åstadkommit i sitt liv! En otroligt trevlig och ödmjuk kille! Jag var inget större fan tidigare, men är det nu kan jag säga :) Kramas lite med han fick jag oxå, trevligt :) Fottades med han, dom bilderna har Tomas så dom dyker upp förr eller senare :)

Den sista föreläsningen var väl lite slöseri med tid känner jag.. det började med att dom körde en sketch, upplägget att det var ett tv program, typ debatt program, hjärntvättad eller inspirerad. Det var tre stycken där som skulle diskutera friskis och vad som var bra för eller hur det skulle utvecklas (eller nå sånt). En var typ lite av en hippie och vilje följa hjärtat o alla var välkomna som dom var, inte behövde ha liknande kläder osv osv, den andra var demokratisk alla skulle få va med o bestämma alla skule känna sig nöjda osv, den tredje vär en som bara tänkte SÄLJ! i över 20minuter höll dom på fram o tillbaka om vem som likosm hade rätt om hur vi skulle driva friskis framåt. Man förstog ju från början att friskis bygger på lite från alla tre! Så sktechen blev tråkig och förutsägbar. När den äntligen blev klar skulle Anna Ivarsson prata och då kör hon exact samma snack och bilder som hon gjorde på Träning och trender...  Så tyvärr e jag lite besviken på den föreläsningen..

Klockan var då 17.30 när sista förläsningen var klar, vi sprang tillbaka till hotellet, duschade och fixade oss :) Kul o se hur alla ändrades :P Från att alla var rödblossiga lite halv svettiga utan smink till stylade och sminkade :P Vi är ett gäng fräschingar alltså! :D  Sen gick vi tillbaka till GIH för kvällens fest :)  God mat fick vi, och till efterrätt blev det panacotta, första gången för mig och det var jätte gott :) Bandet som spelade heter Bad Influence som var ett coverband, ett ortoligt bra coverband! Helt otroligt vad dom fick igång hela publiken!  Dom var riktigt bra :) 

Vid halv tio (tror jag) gick ca halva etuna gänget tillbaka till hotellet. Dom flesta gick o la sig då, men jag stannade kvar i hotellbaren med dom lite äldre damerna :) Jätte mysigt!  Halv tolv gick dom sista o la sig, det var ju en dag till full späckad med saker så kunde ju inte va uppe hela natten. Efter lite strul med hissen kan man säga, fick vi lägga oss :P Slutade med att jag åkte med upp till 14'e våningen och gick ner til 7'e :P  Den strulade bara med oss, och jag e inget större fan av hissar så jag valde att ta trapporna ner igen :P heheh L ringde nån gång efter jag hade somnat det var ju trevligt :) men varför är det så att timingen alltid e fel? Eller kankse inte alltid men ganska så ofta! :( Lite jobbigt att gå från stockholm till eskilstuna lördag natt lixom.. 

Söndag morgon, hotell frukost 07.30, hårda pankakor, en brödkniv som gjorde att man fick JOBBA för sin frukost. Sen iväg till första föreläsningen Gud, va alla är sura idag. Två stycken energi skådespelare som körde rollspel, lite olika scenarier som man kan träffa på i sin roll som värd på friskis. Killen var sjukt lik Martin Soneby (vilket var helt oki för mig alltså ;) hihi. Ett av scenarierna var så rolig! Killen skulle va arg och oresonlig(?) han är arg för att det sitter folk vid maskinerna i gymmet och bara pratar och inte tränar, vilket tydligen ska ha hänt ofta. Skådespelarna kör sitt rollspel och efteråt får folk kommentera o säga vad dom tyckte och vad dom skulle gjort annorulnda. Då drar ju såklart dom ner dom som komenterar så dom får visa hur dom sulle gjort. Det var flera olika som kom ner, sen kom en tjej som när killen står o gapar om att han inte får träna för att folk bara sitter o hänger i maskinerna, då tjejen säger att ja men du e ju så vältränad, och han kommer helt av sig och bryter ihop,  hela salen börjar gap skratta :) det var så otroligt roligt! Han hade inte alls väntat sig den komentaren :p En sak är säkert att det är många som inte har något där o göra! Inte i en service roll! Jag själv har ju jobbat i serviceyrket i 17år, så för mig sitter bra service i ryggmärgen! Men tydligen är det många som intevet vad bra service är!  En av tjejerna valde att säga såhär: nej nu har jag fått nog av dig, nu får du gå hem och lugna ner dig! sen tar jag ditt nemn sen går jag vidare med det till styrelsen. (nån av er andra spm oxå var på föreläsningen får säga till om ni menar att detta inte stämmer exact) Den där tjejen hade ju en massa komentarer genom hela föreläsningen... och inte många som innebar bra service...... Ne usch! Jag blir lite provocerad!

Sen gick vi till föreläsning nummer två, Farligt att sitta still? Tråkigaste föreläsningen jag någonsin har varit på tror jag! Vilken tråkig föreläsare, monoton och i princip bara läste upp fakta och exact det som hon visade i sin power piont. Gjorde inget för att få med publiken. Två av damerna jag satt med somnade brevid mig flera gånger... jag fick lixom sitta o peta på dom med jämna mellanrum :P  Det känns ju lite illa, och nämnde jag at vi satt på rad 2? Diskret att somnad då va? :P  hehe  som föreläsare borde man då göra nått för att få igång puliken men nej.... 

Därefter fick vi lunch, och sen var det dax för helgens sista punkt på schemat. Och för mig blev det en föreläsning med Jan Gunnarson! Han har varit och föreläst hos oss på friskis i eskilstuna för ett år sen, kul o se han igen. Han är en otroligt bra föreläsare! Turkosifiering säger jag bara! :) Denna föreläsning var oxå jätte bra! Jag säger bara har ni möjlighet att se han föreläsa ta den chansen! Det finns bara en jag tycker är bättre än Jan och det är en som jag såg på friskis dagarna 2009, den snuben var otrolig!  Bästa föreläsningen jag någonsin har varit på! Jag tänker fortfarande på den!  Skriver nog mer om han senare känner jag :)

Tågresan hem var absolut inte lugn kan jag säga :P Tycker synd om dom 2-3 utomstående som hamna i samma vagn som oss :P Vi va ju så övertrötta så det var galet! Så otroligt roliga som vi e :D Dock tycker jag att ni kan sjunga på en annan låt tjejer! Jag var inget större fan innan,  ännu mindre nu ;P  hehe

Jag är otroligt glad för att jag är en del av Friskis & Svettis Eskilstuna! En familj jag absolut inte vil vara utan! All min kärlek till er!!

Bildbomb :D
vip dagarna 2011vip dagarna 2011vip dagarna 2011vip dagarna 2011vip dagarna 2011vip dagarna 2011vip dagarna 2011vip dagarna 2011vip dagarna 2011vip dagarna 2011vip dagarna 2011vip dagarna 2011vip dagarna 2011vip dagarna 2011vip dagarna 2011vip dagarna 2011vip dagarna 2011vip dagarna 2011vip dagarna 2011vip dagarna 2011vip dagarna 2011vip dagarna 2011vip dagarna 2011vip dagarna 2011vip dagarna 2011vip dagarna 2011vip dagarna 2011vip dagarna 2011vip dagarna 2011

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback