Sko tokig!

Jag har inte köpt nya skor på länge vilket gör ont i min själ :p  Är det något jag verkligen älskar så är det skor!! Och just nu har jag suttit o kollat på nelly.se och suktat efter en massa skor!  Alla dessa skor ni ser här är ifrån nelly.se.
Och här har ni en av mina skohyllor :) Äkta kärlek kallas detta :D
Skohylla i hallen

Ett ritbord och en gungstol rikare :)


Jennys linne klart :)

Då är det klart och överlevererat till henne :)  Hon ska på kick off imorgon med sitt jobb och ska ha på sig linnet då :) Kul

Döskalle och rosor av beathe lindbye

BESLUTSÅNGEST #1!!!!

Fetaste jävla beslutsångesten har jag nu kan jag lova!  På väg hem från friskis gick jag in i loppis affären i grannhuset mest för att kolla om han hade några billybokhyllor.  Men det första jag ser är ett ritbord/arkitektbord!! Ett sånt som jag har önskat mig i evigheter!!  Jag köpte ett på IKEA för ett par år sen men jag gillade inte det alls så det lämnade jag tillbaka!  Och orsaken till att jag har beslutsångest nu har inget med priset att göra för det kostar 100kr. Men grejen är den att vart ska jag ha det??  jag har ju inte plats med mer grejer på kontoret! Så ska jag köpa det eller inte? Köper jag det inte kommer jag ångra mig för alltid är jag säker på! Men vart ska jag ha det om jag köper det? Kan det bli så lågt att jag kan putta in det under barbordet, för att bara dra fram det när ag ska använda det? Gud va svårt... Men det är ju som jag säger att jag vet jag kommer ångra mig sjukt mycket om jag inte köper det!!  Så jag får köpa det och antingen hitta en plats i lägenheten/kontoret eller ställa ner det i förrådet (inte för att det är mer plats där egentligen.... för man kommer inte in i det hihihihi...) för att ta fram det när jag får plats eller flyttar till en större lägenhet (eller hus kankse man ska säga.. lägenheten e rädan på 86kvm)  ja.... som sagt beslutsångest det är det jag har nu :p Vad tycker ni jag ska göra?
Bordet ser inte ut som det här, men typ samma modell.

Hemma från friskis :)

Jupp då er man hemma igen efter träning och lite fix på stan! :) Skööööönt!  Nu ska man käka lite, sen är det jobb jobb jobb som gäller :)

by beathe lindbye

Gooood "Morgon" ;)

Yes jag var duktig o la mig"tidigt" inatt :P Så nu bär det strax av till friskis :)   Det är bara att sätta fart nu för det är mycket att göra idag :)

Have a nice day :)

Nattsnack :p

Jag sitter här och vet inte helt va jag ska skriva...  Jag skötte inte bloggandet igår som jag borde och det är jag besviken på mig själv för. Så idag kommer det lite flera inlägg, måste göra rätt för mig ;p Idag har jag inte jobbat med företaget, jag har umgåtts med vänner o så. Kom hem för ca 1timme sen och hade tänkt lägga mig på engång eftersom jag ska träna "tidigt" (som i min värld, tydligen, som jobbar hela nätterna är typ 12-13 nångång) imorgon, men sen sätter jag mig framför datorn när jag kommer hem och börjar med jobb grejer, det är så typiskt :p Igår jobbade jag ju fram till 0600 på morgonen! Men så kommer det inte bli inatt!  Senast två ska jag lägga mig, vi får väl se hur det går :P Imorgon ska jag träna på mitt älskade friskis, sen har jag lite att fixa på stan. Och sen tänker jag försöka få klart Jennys linne, det svarta med döskalle motivet. Sen vill jag göra klart Ylvis designen! För snart är det bara en vecka till vi ska åka till Bergen och jag ska måla det motivet på två linnen. Så imorgon har jag lite att göra, effektivitet och fokus är två viktiga ord imorgon alltså :p Och absolut fokus, för det har jag haft lite problem med dom sista dagarna :p Kort o gott så var helgen så bra att jag egentligen inte vill att den ska vara slut, så mina tankar vandrar tillbaka dit hela tiden :p  Vi får hoppas att denna helg blir lika bra om inte ännu bättre :)   Nu går jag o lägger mig gott folk! :)  Vi höres!

Lolly by beathe lindbye
Much Love :)

Tradera

Nu ligger alla dessa plagg ute på tradera! Så är ni intresserade av dem så kolla in här

Clothes by Beathe Lindbye, b-love.se

Tidskrävande...

Jag sitter här och fixar med annonserna på tradera, och det är tidskrävande kan jag säga :P  Men snart är alla annonserna klara och ute på tradera :)

Lolly by beathe lindbye

25 januari

Lite fler bilder.. men jag hittar fortfarande inte dom jag letat efter...

Letar.......

Jag river snart ut mitt hår :P  Jag sitter o letar efter en mapp med hundratals referensbilder, men jag vet inte vart jag har den...  jag vet att den ska finnas på en av mina datorer.....  hmm.... ag får fortsätta leta :p

Sugar sugar :)

Sådär ja, då har man hittat massa bra inspirations bilder :)  Så morgon dagen kommer gå åt att rita Ylvis designen :)  Vi ska va riktigt coola när vi sitter på första rad på Ylvis 4 i bergen 5februari :)  Nu ska jag gå o lägga mig, har inte varit så mycket sömn dom senaste nätterna. Hoppas alla har haft en bra på början på veckan.

Letar inspirations bilder..

Har bestämt mig för att designa ett helt nytt motiv nu, ett motiv som jag ska ha på linnet/tröjan jag ska ha på mig på Ylvis 4 :)  Och jag har egentligen en bild i huvudet så jag vet mer eller mindre precis hur jag vill ha den! Men sitter o kollar efter snygga bilder som kan användas som inspiration :)

Fullt upp..

Igår satt jag ju och ritade döskaller till långt ut i natten, precis när jag var klar med det ena halsbandet och tänkte att jag skulle lägga mig fick jag sms av C om att han ville komma över. Så vi drack lite vin o pratade :)  Jätte mysigt :) Han åkte hem vid elva idag. Sen åkte jag med Stina till tunapark en snabbis, sen till friskis & svettis för att jobba lite :) Nu är jag hemma igen och har precis käkat :)  funderar på att sticka till Schiller en stund men vet inte helt... ganska sugen på att slöa lite på soffan :p

Här ser ni halsbandet jag gjorde igår :)  Sämst bild men :p
döskallehalsband by beathe linbdye

 


Döskallar över allt!

Nytt halsband och armbands design på g, och där behövs det en massa döskallar!  Så här ritas det för fullt :) 


Helg i några timmar till..

Hej :)
Snart är det en ny vecka och vardag igen, vilket egentligen är ganska skönt :)   Partyt igår blev jätte bra :)  Jag var kvar till två bara för B skulle komma hem till mig. Jag hade 3-km att gå, det kändes sådär för det var -6 (kallt brrr)  och klant arslet Beathe hade sönder sin jacka precis innan hon skulle gå hem... :/ Jag kunde alltså inte stänga min jacka för jag hade sönder dragkedjan, fint när man ska typ 4km i -6. Usch busch.  Jag hade stora planer på att fotta en massa och dela med mig av det idag, men det blev inte en enda bild igår :/ jaja så kan det gå :P  Har oxå varit hos en tjej kompis idag, hon testade ett linne som jag ska måla döskalle och ros motivet på, och linnet passade så den kommer flytta hem till henne när jag är klar med den :)   Nu ska jag slöa lite på soffan och kolla på shear genius på femman :) Hur har eran helg varit?

made by Beathe Lindbye

Mina kläddesign :)

Jag kom att jag faktikst inte lagt ut bilder på så många av mina plagg. Allt ni ser här kan ni köpa i shopen B Love. Klica på bilderna för att se dom större. :) Har du några funderingar så skicka iväg ett mejl till [email protected].


Brottarlinne It's all about me  handmålat av beathe lindbyeLinne Lolly av beathe lindbye Linne designat och handmålat av Beathe LindbyeLook at me by beathe lindbyeby beathe lindbyeby beathe lindbye
by beathe lindbyeby beathe lindbye
by beathe lindbyeby beathe lindbye
by beathe lindbyeby beathe lindbye
Barn body tux, by beathe lindbye.

Kort kort

Det blir ett kort kort inlägg nu :)  Det blir Eric's party ikväll :) Jag skulle dock ha varit där för typ snart tre  timmar sen.... men så går det när beathe är själv o ska fixa sig o dricker vin samtidigt..... då har man tur om beathe hinner festen :P  hehe
Just nu siter jag här med glas nummere 4 vitt vin, lyssnar på skit bra fest  musik )och kanske lite goda gammlingar från 90' talet :D ) och sitter här med mitt nya döskalle smycke på :)  Jag e så sjukt nöjd med et alltså  :)  Men sen är jag lite av en döskalle tjej oxå :)  Det är inte min syster vilket e lite tråkigt... hon fick en dotter i augusti och jag tänkte att woho då kan hon ha mina döskalle body på sig :D  men syrran va inte lika postiv till det... :P
Hoppas alla har en suuuper helg :D

Bodyn hittar ni på http://b-love.se :D

Trötter

Beathe är trötter idag... och man blir inte piggare när man ser vädret ute! Asså har vi inte haft nog snö i vinter?  Just nu känner jag mig inte särskilt pigg på Erics fest... men kanske piggnar till på 3timmar?  Mer sugen på att va hemma o rita :p


Linnet hittar du HÄR
Linne designat och handmålat av Beathe Lindbye

Tradera?

Sitter här och funderar lite...  Jag har ett gäng linnen/t-shirts som jag bara har en av varje, som pga det inte har hämnat i butiken, så frågan är om jag ska lägga ut dom på tradera istället. Jag kanske gör det i början på veckan.. jag vet inte helt än.. I'll keep you posted :)

Just för tillfället är det dessa linnen det gäller:
Clothes by Beathe Lindbye, b-love.se

Friday night :)

Jupp det e fredag och jag e hemma...  Det kan kanske va bra med tanke på att man ska på en hejdundrandes fest imorgon. Ska fira att Eric fyller år :)  Och det trevliga e ju att Eric står för all alkohol, han e ju galen :p Dom säger att det ska bli årets fest.. ganska tufft med tanke på att det bara gått tre veckor av året :p  Det kommer nog bli supert :)

Om ca en timme börjar Fringe :D woho! Det är en av mina absoluta fovorit serier! Och man kan kan ju inte låta bli att ära ner sig lite i Joshua Jackson ♥ Ni har säkert inte glömt honom som den unge Pacey Witter i Dawson's Creek 1998-2003,  gud va länge sen det känns som!  Va gör ni själva ikväll då? :)


Sortera...

Det blir en lugn fredags kväll hemma idag :) Fixa lite med firma grejer. Jag har precis suttit med mina smyckes delar och sorterat dom :)  Lessnade på att ha 100 olika påsar, så nu ligger allt snyggt o prydligt i en låda :) Mycket bättre, då slipper jag leta genom alla påsar varje gång :p 


Döskalle smycke :)

Här är nått av det jag har gjort i kväll :) Ett döskalle sett, låångt halsband och örhängen. :) Halsbandet kostar 150kr, örhängena kostar 79kr.  Vill man ha både och blir paket priset 200kr.  Det är samma döskalle som på väskan jag gjorde klart här om dagen, matcha e fint du ;p Halsbandet är 82cm långt ände till ände.  Är du intresserad maila mig på [email protected].

Döskalle smycke av Beathe Lindbye.    www.beathelindbye.se  www.beathelindbye.blogg.se  www.b-love.se
Döskalle smycken av beathe lindbye

Idag ska det produceras lite smycken.

Jag har inte varit så duktig när det gäller att göra smycken det senaste halvåret... några få har det blivit, men inga mängder. Så idag tänkte jag vara duktig o göra lite smycken :)  Har ni tur får ni se lite nya smycken redan ikväll :) 

Här ser ni två sko smycken som jag gjorde för ett år sedan, det var två av dom första jag gjorde :)

Ylvis <3

Smygkoll på grabbarna bara dagar innan premiären.

Nu är det bara 15dagar kvar :D 15 dagar kvar till man sitter på första raden på Ole Bull Scene i Bergen och kollar på snyggingarna Bård och Vegard Ylvisåker!! :D  Whoopdidooo :D Jag kan knappt vänta! Vi kommer resa över 180mil på tre dagar men det kommer va såå värt det :D

Ett nytt motiv är klart.

Nått av det jag har bestämt mig för så är det att ag ska producera flera nya motiv 2011 än va jag gjorde 2010. Ett mål är ett nytt motiv varje vecka. :) Året 2011 är året då det HÄNDER saker :)  Här är ett pin up motiv, som jag blev klar med idag :)

Pin up girl by Beathe Lindbye

Deadly roses...

Nu är den klar :) OCh den kommer troligen hamna i shoppen i när framtid oxå :)

made by Beathe Lindbye

I väntan på billy :)

såhär ser typ hyllorna som är på väg hit ut, utan förhöjningsdelen och det är inte dörrar på den breda hyllan. Det ska bli så kul o få hem dom  :D

Gaaaaah!!!

Jag får ont i huvudet!  Jag vill byta design på min webshop! Vill göra den mer "beathe'ig" men jag kommer inte in via FTP'n!!  Jag har testat 100 olika användarnamn (nått borde va rätt) och testat olika lösenord och inget funkar... Varför ska dom göra det så svårt för en? Snälla nån!  Jag vill ju inte behöva betala en massa bara för att nån ska göra det för mig. Jag vill ju fixa själv jue!  Är det nån här som är bra på FTP grejer och prestashop? Nån som känner att dom vill hjälpa lilla söta Beathe ;)  hihi

planera planera :)

jag ligger här nu i sängen och bloggar med mobilen, har lite svårt o somna... tänker för mycket :p  imorgon (förhåpningsvis) kommer det tre st billy bokhyllor hem till mig, dock är bara en av dom normal storlek 80cm bred...  det är så att jag håller på o ska bygga lager hemma, i ena delen av konoret... eller jag utvider det nuvarande kontoret och gör mitt vardagsrum mindre hehe :p (OKI NU CP'AR SIG MOBILEN OXÅ DEN VILL BARA KÖRA CAPSLOCK..... SÅ NI FÅR URSÄKTA DEN :P )  TILL ATT BÖRJA MED VAR KONTORET PÅ 13KVM OCH NU ÄR DET 21.5KVM :) HEHE  SKÖNT MAN HAR EN STOR TVÅ PÅ 86KVM HEHE :) IALLAFALL TILLBAKA TILL DET JAG EGENTLIGEN SKULLE BLOGGA OM :P MITT NYA LAGER :)  

JAG SKA HA 5ST BILLBOKHYLLOR MED BREDDEN 80CM, NU HAR DET DÅ DYKT UPP TVÅ EXTRA HYLLOR SOM ÄR CA 40CM BREDA, VARAV EN ÄR EN HÖRNHYLLA...  MEN DET GÖR INGET FÖR DOM FÅR OXÅ PLATS I DEN LILLA HÖRNAN FAKTISKT :)  DET ÄR LITE SVÅRT ATT FÖRKLARA HÄR NU HUR DET SKA SE UT, MEN TÄNKTE RITA EN LITEN BILD TILL ER IMORGON SÅ NI SKA FÅ SE :)  HYLLORNA SKA VARA VITA... HÖR O HÄPNA! :P DET ÄR INTE MYCKET MER ÄN TAKEN OCH KÖKSKÅPEN SOM ÄR VITA I MIN LÄGENHET :P JAG TÄNKTE FÖRST PÅ SVARTA ELLER RÖDA HYLLOR, MEN SEN TÄNKTE JAG ATT DET ÄR I PRINCIP ALLT I LÄGENHETEN REDAN OCH DEN LAGER HÖRNAN KOMMER JU INTE BLI SUPER STOR ( CA MÅTT.. UTAN ATT HA MÄTT..  KOMMER VA  4KVM ) OCH DÅ Ä DET NOG BÄST MED LJUSA HYLLOR SÅ MAN SER BRA VAD SOM FINNS DÄR :)  FUNDERAR OXÅ PÅ ATT HA VITRINSKÅPSDÖRRAR PÅ DOM, DET E JU GANSKA SNYGGT OCH DÅ KAN JAG KÄNNA ATT JAG HAR LITE MER KONTROLL ÖVER SAKERNA IFALL DET SKULLE VA FOLK DÄR :)  MEN DET ÄR NOG INGET SOM KOMMER FIXAS NU PÅ ENGÅNG, BLIR NOG NÄRMARE SOMMAREN/HÖSTEN OM JAG FORTFARANDE KÄNNER ATT JAG VILL HA DET. :)  JAG KÄNNER MIG SÅÅÅ EXALTERAD!  JAG ÄLSKAR ATT INREDA OCH SPECIELLT NÄR DET HAR MED KONTORET ATT GÖRA :)

NEJ JAG KANSKE SKULLE TA O LÄGGA MIG NU HAR EN FRUKOST DEJT KL 0900, JAG SKA FÅ AMERICAN PANCAKES :) WOHO  JAG SLIPPER GÖRA DOM :P  OCH DET ÄR NU BARA 6TIMMAR KVAR SÅ SKA JAG ORKA GÅ UPP TILL DÅ, SÅ ÄR DET NOG BÄST ATT LÄGGA SIG NU :P GOD NATT PÅ ER ALLA! VI HÖRES IMORGON :) PUSS ALL MIN KÄRLEK TILL ER <3

Work in progress :)


Sitter och målar (ett av "döskalle och ros" motiven som jag gjorde till leffe) på en väska :)  Har fått en beställning på den, dock på en tshirt, så gör en test på en väska :) Och det känns bra :)  Det va ju egentligen aldrig tänkt att jag skulle göra den på en tshirt/väska eller så, eftersom det var en skiss till en tavla. Men folk verkar gilla den, så vem vet den kanske dyker upp i webshopen. Vill ni det?  :)

...

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1499740/beathes-konst-amp-skor?claim=pdtqn5sb5yy">Följ min blogg med bloglovin</a>

Ritar lite..

För att kunna fokusera på annat än saker jag inte har råd med nu, så sitter jag o ritar lite :) Ett motiv inspirerat av Marilyn  Monroe och pin up stilen som jag älskar  :)


Kontaktpapper.

Kontaktpapper är en av mina bästa kompisar :p  Det är ju ingen nyhet direkt att jag gillar att göra om hemma, måla om, möblera om osv. Men det är inte alltid det passar sig att måla eller man kanske inte får måla...  Då är faktiskt kontaktpapper en ganska fin sak eftersom man utan större problem ta bort det igen.
Så jag tänkte dela med mig av ett "Göra-om" projekt här hemma :) Jag gillar svart, det har ni kanske sett på mitt kontor :p Och vill att i stort sett att allt i min lägenhet ska vara svart, rött eller vitt, så att mina fönsterbrädor är massiva stenblock passar  inte direkt in i min styling. Och att måla dom skulle nog inte bli så snyggt, och jag tror inte hyresvärden skulle bli så glad då. Så då är det perfekt med kontaktpapper! Snyggt och smidigt och man e klar på några få minuter :)

Mitt köksfönster innan.


Här fäster jag kontaktpappret en bit i taget.    Och här ser ni då den klara fönsterbrädan.


Och här är det klart :)  Så mycket snyggare med svart fönsterbräda :)



The Office :D

Jag lovade er en bild på kontoret som det ser ut nu, efter mina små ändringar :)  Det är inga stora grejer jag har gjort egentligen men det jag har gjort gör en en stor skillnad :)  Jag har satt upp 6 hyllplan och en gardinstång nära taket där jag kan hänge mina nya kläder, dem plaggen jag vill visa fram :) Mitt kontor är ju mitt showroom, så måste ju maximera "reklam platserna" hehe :) Jag är iallafall super nöjd!


kan inte sova....

gud va det är tråkigt när man inte kan somna! jag har legat här i snart två timmar o kan inte somna, o jag som e van vid att så fort jag lägger huvudet på kudden så sommnar jag.... undra om man ska gå o lägga sig på soffan och kolla på film istället, då kanske man somnar till slut...                                                                                                                                                           Jag blev oxå klar med kontoret idag :) Och jag är super nöjd med resultatet :) så nu kan man sitta där o jobba och må bra :) Ni får se resultatet imorgon :) God natt på er. 

Mitt Kontor :D

My office :)

Men jag håller just för tillfället på o gör om lite på kontoret :)

It's all about Lolly är klar :D

Änligen är den klar :)  Lite dålig bild men då ser ni den klar iallafall :) I bakgrunden ser ni hoodien It's all about me.

It's all about Lolly hoodie by Beathe Lindbye    www.beathelindbye.blogg.se  www.beathelindbye.se  www.b-love.se

Lasse Åberg

Jag sitter nu o kollar på nyhetsmorgon där Lasse Åberg är gäst. Det är en mann jag beundrar. En av mina favorit bilder är hans Packad Mus.  Jag ska tog ta resan till Åberg Museum i år, helt klart! :)


Work in progress :)

För en stund sen visade jag ett linne som jag höll på o blinga och det jobbet fortsätter :) Det kan väl aldrig bli för mycket bling? Från att ha varit riktigt missnöjd med plagget är jag nu super nöjd och jag är inte ens klar :p Det är ett tidskrävande arbete att sy på paljetterna men jag gillar resultatet, så det kommer nog dyka upp mera plagg med paljetter i framtiden här på bloggen och i shoppen :)

Linne med paljetter by beathe lindbye

Bling bling linne by beathe lindbye

Love B

Jag blir gaaalen!!!!

Jag får paniiik!!! Jag har inget internet hemma nu så jag har köpt mig mobiltbredband,  och det är den värsta skiten jag någonsin varit med om!!!!  Jag kankse är bortskämd med mina 100mbit! Men ändå, det borde inte ta fyra år att komma in på en sida, om man har turen med på sin sida o faktiskt kommer inn på sidan efter mycket om och men!! Jag hade planer om att börja blogga ganska mycket nu, men det lar sig ju knappt göras, frågan e ju nu om det här ens kommer publiceras! Men jag hoppas det gör det så ni vet varför det är lite tyst här just nu.

Annars önskar jag alla läsare ett gott nytt år, eller god fortsättning (har aldrig hört nån säga så i norge... vi brukar bara säga gott nytt år :p ) Så ses o hörs vi snart igen :)

Puss B