UNDERBAR

Det är allt jag har att säga om dagen, förutom att baby ligger brevid mig och snarkar! Han börjar väl snart försöka putta ut mig ur sängen, det är hans nya grej. Min säng är typ 190cm bred så det är ju bra jobbat i sömnen. Menmen det gör inget, dagen har varit helt underbar ändå :) Alltså, plugget. Jag älskar det! Jag har idag haft 15minuters rast.. Och då blev jag tvingad :p Inte ens på lunchen lämnade jag min uppgift! Det här kommer bli ett underbart år med underbara människor <3  Idag har vi börjat med nått som kallas nålbrev. Inget fancy, men roligt ändå :) Och Eva våran lärare vilken mysig dam alltså!

Dag 1 över

Dag 1 är över. Dag ett på Textil utan gränser :D  Guuuuuud va kul det va!  Det känns som att det här året kommer bli sååååå super bra! :D

På bilden ser ni det vi fick igår :)  Älskar det!  Det är alltid kul med första dagen när man får massa grejer :D

Nu måste jag springa till Dag 2 ;)  Höres senare idag :)

GoOoOoOoD Morgon :D

Ooh vilken dag! Oavsett om regnet bara öser ner idag, så är min himmel blå :)  Inte ett moln att se :)  För idag börjar jag på Textil Utan Gränser! Jag är så exalterad! Det ska bli så oerhört kul!  Det ska bli så kul att få träffa mina klasskompisar idag. Att få se skolans lokaler. Att få träffa lärare! Jag e hundra på att detta året kommer bli ett sjukt bra år! :D Klockan 10 är det upprop i cafeterian på skolan. Jag har ingen aning om vart det e :P  Men jag vet iallafall vart skolan e :P  Nu ska jag käa frukost o fixa mig :) Sen bär det av, till min framtid ;)

Till alla er andra som oxå börjar plugga i dag, LYCKA TILL :D

Beathe Lindbye

Målarådran rycker!

Jag vill måla! Det är så typiskt att jag vill måla när jag inte har tid eller det inte fins möjlighet för det!  Såklart är det så nu att det inte funkar. Det är så att jag ska flytta och det finns inte tid att börja måla nu. Allt ska ju packas ner oxå.  Nej nu ska vi inte va negativ. Om några veckor kan jag måla igen :D
tavla målad av beathe lindbye

2 Dagar KVAR!

Va kul det ska bli! På Måndag börjar ett nytt kapitel i mitt liv :D Textil utan Gränser :D Nu ska man bara fylla dessa dagar med roliga saker så tiden går snabbare :D  Idag ska det mysas i regnvädret  och ikväll ska vi va barnvakt åt min systerdotter Emma :) ♥

Ensam är inte alltid stark!

Jag ska alltid klara allt själv! Ber aldrig om hjälp oavsett hur jobbigt nått är! Så har det alltid varit!  Men jag har nu insett att ensam inte alltid är stärk! Jag måste våga vara modig och ta imot hjälp! Så jag kryper nu till korset.

Kapten Röd


6 Augusti spelade Kapten Röd på Å-Festen i Eskilstuna. Det var första gången jag såg honom live. Jag kan lova att det absolut inte är sista gången! Han var så otroligt bra live, sjukt bra!! Har ett par videos oxå som jag tänkte lägga ut :) Men tar det sen, har inte fört över dom till datorn än.

1000 pin-up girls

Köpte en ny bok när jag var i Norge för några veckor sen.  En bok fylld med massa snygga pinuppor :) En super bok att leta inspiration i :)

Det här är vad jag kallar Citron! ;)

En relativt stor citron?..... hihi

PÅ MÅNDAAAAAG

På måndag börjar plugget :D Jag kan knappt vänta! Jag längtar sååå mycket!  Textil Utan Gränser här kommer jaaaaag! :D  Helt otroligt at det bara är några få dagar kvar!

Hemma

Äntligen. Hemma för lite egentid idag :) Så efterlängtat! Sen 5juli har jag varit själv kanska två dagar. Jag känner verkligen att jag behöver egen tid nu!! 

Jag kom hem för 15minuter sen o nu ska jag käka. Sen blir det en massa nya blogg inlägg idag :)

Allt blir inte alltid som man tänkt sig....

men inte behöver det bli dåligt för det :P 

En vecka sen jag bloggade sist... va hände där egentligen?  Jag trodde ju jag skulle va själv o få ta det lugnt förra veckan iallafall tills torsdag kväll. Men det blev inte riktigt så.  Det blev massa utgångar. Jäkligt roliga kvällar blev det! Efterfester till 6 på morgonen osv :P Sen kom D hem på torsdagen.  

Torsdagen blev mest en mys kväll med D och Ivory + lilla Alfons och Molle såklart.  Undra om Alfons (hund, jack russel) och Molle (papegoja, svarthuvad vitbukspapegoja) kommer bli goda vänner. Dom verkade inte ha nått imot varandra i helgen iallafall :) Mest ganska nyfikna på varandra :)  

Fredagen var det dukat för Å-fest och Rydell & Quick :) Kan ju faktiskt inte missa dom när dom är i stan! Min underbara vän Mårten är ljustekniker för dom. Han är sjukt jäkla duktig alltså!! :) Jag stannade inte för att hälsa på bandet denna gång. Vi var fööör hungriga :P heheheh

På lördagen var det barnkalas åt Emma min kusin som fyllde 1år i onsdags :) Hon börjar ju bli stor nu, lilla tjejen :) Det var så kul komma dit i lördags för när hon såg mig komma in dörren lyste hela hennes ansikte upp och hon "sprang" fram till mig :) (hon kan ju inte gå än... men ni fattar :P ) På kvällen blev det lite förfest sen en vända förbi Royal Oak (såklart!) o träffade upp Ivory och hennes Daniel :) Sen var det dukat för kvällens, helgens, veckans höjdpunkt Kapten Röd!!! Vilket röj! Vilken konsert! Det var första gången jag så Kapten Röd och det blir absolut inte sista!  När jag får tillbaka min dator som på nått konstigt vis kom sig till Stor Sundby utan att jag visste det, kommer det massa fotton från konserten o dom senaste veckorna :D 

Nu ska jag fortsätta städa lite, eftersom jag får besök från Norge även denna vecka :P

Tillbaka :)

Äntligen! Igår åkte min kusin hem till norge. Så nu har jag lite efterlängtad egentid, iallafall tills på torsdag då D kommer hem från stockholm :) Idag ska det städas o fixas lite här hemma. Hoppas oxå på att få jobbat lite, det är nya smycken på g. Hoppar oxå in o jobbar extra på friskis idag :) 

Yes så nu är jag tillbaka :) Nu ska det bloggas för fullt :)  Ha nu en underbar dag allihop :D

PUSS ♥