Torsdag

Jag har helt glömt o blogga idag, dagen har varit för kort helt enkelt :p Stressigt imorse, att jag kom ihåg allt jag skulle är ett under :p Imorgon ska jag pilla med det sista som ska fixas inför släppet av Pink Passion 2012 kollektionen på lördag :) Hoppas ni är nyfikna ;)

Mina Älskade Skor

Min klädkammare/ walk in closet börjar bli klar :) Det allra bästa e ju såklart skohyllan :) Eller ska man säga skoväggen? Skohörnan? :) Älskade älskade skor. Vad tycker ni om min skohylla? ;)

Utställningen September

Nu hänger tavlorna uppe på Friskis & Svettis Eskilstuna :)  Så till er som inte kan ta er dit, ni får se alla tavlorna här :) Beställa tavlorna kan ni göra HÄR.

Klikka på bilden för att se den större versionen.
 

En tisdagslista.

VAD ÄR DINA 5 VIKTIGASTE 2DOS DENNA VECKA? Göra smycken till Pink Passion 2012 kollektionen. Spika lokal till Pink Passion 2012 kollektionen. Rita. Städa kontoret och bankmöte.

VEM INSPIRERAR DIG MEST? Det är ju lite olika från tid till tid. Men en som oftast inspirerar mig när jag känner mig förvirrad och inte har nån bra ide, det är Masuimi Max. En otroligt vacker modell, pinup och lite annat.

VAD ÄR DET ABSOLUT BÄSTA DU VET? Att få rita, sy och måla :) Och vi får inte glömma MUSIKEN!! :)

HUR KÄNNER DU DIG NU? Mätt :P höhö

BÄSTA FILMEN NÅNSIN? Jag är sjukt dålig på o komma ihåg filmer. En av mina favoriter är Dirty Dancing, det är nästan ett måste! :)  Jag gillar inte chickflicks alls!! Men den är otrolig mysig!  

VILKEN ÄR DEN VANLIGASTE FÄRGEN PÅ DINA KLÄDER? Förutom rutigt i alla möjliga färger :) Älskar rutigt! Så är det svart, vitt och rött. Samma färger som går igen i min konst och i inredningen i hemmet :) 

VAD ÄR DET VACKRASTE DU VET? Kärlek måste nog det vara! :) 

VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN? Mjölk! :) 

VAD SKULLE DU BEHÖVA NU? Ett större kontor/atelje!! :) 

VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA? Måste nog vara bankmötet :)

VAD LÄNGTAR DU EFTER? Nya skor!!! :D  

Vem är du?

Du är den som..

1 .. besöker min blogg flera gånger om dagen, varje dag
2 .. besöker min blogg en gång om dagen
3 .. besöker min blogg då och då
4 .. är ny här och hittat hit för första gången

Vilket påstående är du? : )

Bananpannkakor

Bananpannkakor

2, dl mjöl
2, 5 dl mjölk
1 ägg
2 mogna bananer
2 msk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
2 msk smält smör

smör till stekning


Börja med att mixa ägg, mjöl, mjölk, bakpulver, vanilksocker och smör, tillsätt därefter bananerna. Mixa till en jämn smet. Stek i smör till de är gyllenbruna. Stek i plättjärn eller klicka ut mindre pannkakor i stekpannan. Servera med glass.

Jag förstår inte!!!

Vad som gör att folk tycker det är okej med djurmisshandel och tjuvjakt bara för att få nått ben eller päls!! Det är inte coolt att komma hem till nån som har en tigermatta på golvet!
 
Att såga av näshornens horn, när dom fortfarande lever är makabert, sjukt, vidirigt! Jag förstår inte vad det är för fel på folk!! Jag blir så arg! För va har djuren gjort lixom? Ingenting!!
 

Beställ Smycken

Namnarmband 99kr
Valfritt namn, max 15 bokstäver. 


Halsband
Hjärta 99kr
Rektangulärbricka 99kr


Örhängen

Läppar 99kr
 

Nyckelringar

Döskalle 49kr
Läppar 49kr

Pink Passion 2012

Pink Passion kollektionen, där alla intäkter går till bröstcancerfonden, lanseras här 1 september.
 
I år inehåller kollektionen 20 st tavlor, och 10 olika motiv på smycken. 

Hjälp oss i kampen mot Bröstcancern!

/Mycket kärlek Beathe ♥ B16

Sara

Sara. En av de senaste tavlorna. En av dem som ska med på utställningen i september :)

Tisdag 21 augusti

God Morgon :) 

Vilket ruskigt väder det är idag, hösten är verkligen på väg.  Nu är alla tavlor till utställningen i september skickad till tryckeriet. Alla tavlor till utställningen i oktober är klara, bara kvar att göra smycken :)  Skönt att va i fas :)  Så den här veckan kommer va lugn på konst fronten. För på fredag kommer det en tjej som ska värdera vårat hus. Vi ska byta alla (18!) fönster och renovera två badrum.  Så denna vecka kommer jag städa städa städa :P  

Men jag har ju lite nya tavlor att visa ändå ;)  Kommer oxå i veckan uppdatera beställningssidan med nya tavlor :) 

Nu ska jag åka iväg, ska på pingstkyrkans loppis. Den sägs vara bäst i Eskilstuna, jag har själv aldrig varit där för att det är alltid stängt när jag åker dit :P  Men idag har jag dubbelkollat tiderna :p  Så håller tummarna för att jag hittar nått bra :) 

Ha en underbar dag :) Love B!

Hemma igen

Då är man hemma igen :)  Det har varit en trevlig helg i klippan/helsingborg, men otroligt skönt  o komma hem oxå! :)

Har hafft fullt upp i veckan, så har inte hunnit blogga.  Men nu kommande vecka är det lite lugnare :)   Då ska ni få se lite nya alster o så :)  



Utställningar 2012

1-31 Mars - Friskis & Svettis Eskilstuna
1-31 Maj - Friskis & Svettis Eskilstuna


1-30 September Friskis & Svettis Eskilstuna
Oktober - Eskiltuna, plats ej fastställt än.
1-30 November Friskis & Svettis Eskilstuna
December - Eskilstuna, plats ej fastställt än.

30 Days - Drawing Challange

Ännu en 30 dagars lista denna gång med konsten som ämne. Jag brukar aldrig hålla ut, men denna gången vill jag verkligen! Så vi håller tummarna för att om, ca, 30 dagar är listan klar :P  Tanken är att jag ska rita något nytt till varje, men det kan kanske dyka upp några äldre bilder oxå. Här kommer iallafall hela listan:

30 Days - Drawing Challange
1 - Yourself
2 - Favourite animal
3 - Favourite food
4 - Favourite place
5 - Best Friend
6 - Favourite book
7 - Favourite movie
8 - Favourite animated caracter
9 - Favourite Tv show
10 - Favourite sweet
11 - Turning point in your life
12 - Most recent accomplishment
13 - Favourite comic
14 - Favourite fairytale
15 - Family picture
16 - Inpsiration
17 - Favourite picture
18 - Just a doodle
19 - Something new
20 - Something you want
21 - Something you miss
22 - Something you need
23 - A couple
24 - Scenery
25 - Something you don't like
26 - Something orange
27 - Someone you love
28 - A place you want to go
29 - Anything you like
30 -mA congratsbanner for finishing the challange

You're the voice

God Morgon :) 

Det är en trött Beathe som sitter här nu.  Gick o la mig vid två nångång. Men fick skickat iväg hela 25 bilder i går/natt, och bara för att det var viktigt så strulade min mail och skickade det först nu imorse hade nog fått ett samanbrott om den inte hade skickat mailet, så förhåppningsvis är jag mer eller mindre klar med den beställningen nu :)

Idag måste jag städa huset lite, åker ner till Helsingborg i helgen. Ska på släktträff. Kom oxå på att kommande onsdag, är dagen då allt till utställningen i september ska skickas till tryckeriet...... Vilket borde betyda att jag i princip skulle va klar med det mesta nu... nja inte riktigt... av 21 bilder är 12 klara. Stressad? Neeeeej dååå?!?  Då passar det bra att vi ska åka bort i helgen. Jag får helt enkelt bara göra det bästa av det, make it work helt enkelt ;P 





I can't dance

En phil collins/genesis låt som håller mig med sällskap nu på kvällen :)  Jobbar några timmar ikväll så jag förhåppningsvis kan skicka iväg det sista, i samband med en lite större beställning. Förhåppningsvis får jag ett mail där det står OK imorgon, så att det äntligen kan vara klart. Har suttit hur många timmar som helst med detta nu och känner att det räcker! Så det är bara att hålla tummarna inför imorgon.

Dock har jag lite svårt för o göra det jag ska ikväll :P  Mest för att jag egentligen känner mig klar med denna beställningen, och har andra tavlor i huvudet som vill ut o ner på papper :P  Men jag ska försöka fokusera! Även om det är lite svårt :P  Skruvar upp Phil på högsta volymen ( dock i hörlurarna, men ändå :P ) och kör på :D


En till tavla jag gjorde förra veckan som oxå är inspirerad av den vackra Tyra Sjöstedt!

Glömde

Jag har helt glömt bort att blogga i helgen. Det har varit fullt upp med party, konsert, tivoli, födelsedagskalas, familj, gamla vänner och nya vänner :)  

Nu har jag en del jobb som ska göras, ett hus som ska städas och en mage som är hungrig. Hinner inte blogga så mycket just nu. Kanske kommer nått inlägg till innan kvällen är över, annars bloggas det imorgon igen :)  

Bild på Tiina och mig från fredagen :)



#736

En ny bild, gjor idag. Inspirerad av vackra Tyra Sjöstedt :)


3 skottlossningar 3 dagar

Det är vad som har hänt i Eskilstuna dom senaste tre dagarna....  3 skottlossningar på 3 dagar...  Varför ska man hålla på såhär?  Jag älskar mitt Eskilstuna!  Så SLUTA med detta tramset!  Tar er skit nån annanstans!

Det är allt jag har att säga, SLUTA!!!!!


Augusti redan...

God kväll :) 

Lite dåligt bloggande dom sista två dagarna, har haft problem med min dator. Den har vägrat surfa på nätet även om den har sagt att den har internetåtkomst.  Instalerat om lite drivrutiner, då funkade det en stund sen dog det igen. Datorn är inte ens ett år gammal. Då blir man lite bitter.  Men nu funkar det igen :)  Så bara att hålla tummarna för att det fortsätter så :) 

Annars så går det framåt med arbetet  :)  Beställningsjobbet som ska vara klart på måndag är i princip klart :) Nä väntar jag bara på feedback,  skickade mailet med resultatet för snart en vecka sen utan att få nått svar tillbaka, så vi får se hur det blir.  Till Pink Passion 2012, rosa bandet utställningen, har jag bara några få bilder kvar att göra :)   Utställningen som börjar om fyra veckor har jag mer kvar att göra på, ungefär tio tavlor till... så känner väl av stressen lite kan man säga :P 

Utställningarna i November och December tar jag det fortfarande lite lugnt med. November utställningen ska vara nya tavlor, medans den i december är en med tavlor jag gjort tidigare i ett o samma tema. En tjej, en otroligt vacker tjej. Jenny.  Hon är lite som min musa kan man säga :)  Så det ska bli kul. 

Jag har oxå en sak till på G som ska va klart så snart som möjligt. Kul o göra en ny, sist jag gjorde det var 2008.... oj va tiden går snabbt... 

En tavla som ska vara med på utställningen i oktober :)