Zachary Quinto har nu erkänt.

Nu har han erkänt det dom flesta har haft på känn en längre tid. Han är bög.

Det är ju bra att han går ut med det och är ärlig. Jag tycker det är jätte bra! Men, jag kan känna att sitter man i en sån sitts som han gör, man är känd i stora delar av världen då ljuger man inte om det.  Han valde att göra en film för it gets better projektet till stöd för homosexuella och lesbiska tonåringar. Men när han får frågan är du gay, så svarar han nej. Ska han då vara en bra förebild?

Såklart är det ju upp till den enkelte att välja hur och när han/hon ska komma ut ur skåpet. Men väljer man att offentligt stödja arbetet mot homofobi, att dom ska våga vara homosexuella och lesbiska oavsett vad folk tycker och att dom är bra som dom är oavsett. Då ska man själv vara ärlig och inte ljuga!  Hur bra är då han som väljer att hålla det hemligt? Hur bra förbild är han för dessa unga som behöver stärka förebilder, som är ärliga och stolta!? Han står och säger att var gay och stolt! Men själv tiger han. Det han då säger är att det är inte värt det. Var inte öppen och gay.

Det som gjorde att Zac valde att gå ut med det var att nu har ännu en homosexuell tonåring tagit sitt eget liv efter att han blivit mobbad för sin sexuellaläggning. Det är jätte bra att han äntligen är öppen med det! Men jag tycker inte att han är värd all beröm och så han nu får.  Då skulle han öppnat sig tidigare!  

Zac får absolut tummen upp för att han nu är öppet gay. Men tummen ner för att han inte gjort detta tidigare!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback